Κώστας Φραγκολιάς: Πρωταγωνιστής σε νέα σειρά του ALPHA

12:58 19/7/2021 - Πηγή: Youfly

Πριν λίγους μήνες πολλά σενάρια τον ήθελαν ακόμα και εκτός Happy Day. Εν τέλει, ο Κώστας Φραγκολιάς όχι απλά θα παραμείνει στην εκπομπή και τη νέα σεζόν αλλά θα τον δούμε να έχει βασικό ρόλο σε νέα κωμική σειρά του Alpha τη νέα σεζόν.

Ο

Κώστας Φραγκολιάς όχι μόνο θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά στο πλευρό της Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά θα τον δούμε με διπλό ρόλο στο κανάλι. Μετά το επιτυχημένο πέρασμα του από την Μουρμούρα, θα έχει πλέον βασικό ρόλο σε καινούργια κωμική σειρά του ALPHA.

Για την ακρίβεια, σύμφωνα με το znews, o Κώστας Φραγκολιάς θα έχει έναν από τους βασικούς ρόλους στη νέα κωμική σειρά «Άσε μας ρε μαμά». Φαίνεται πως ο ρόλος του ως μετά – μοντέρνος ποιητής, Λόρδος Μπάιρον, στην σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», έπεισε πολλούς και του άνοιξε… νέες πόρτες!

Όσον αφορά την παρουσία του στο Happy Day, παραμένει αμετακίνητος. Εξάλλου η χημεία που έχει αναπτυχθεί στην ομάδα είναι ένας από τους παράγοντες επιτυχίας της εκπομπής του ALPHA.

Δείτε ακόμα:

Γιώργος Κωνσταντίνου: Επιστροφή στην τηλεόραση σε ρόλο έκπληξηALPHA: Ο Κώστας Τσουρός φεύγει, ο Δημήτρης Πανόπουλος έρχεται;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Κώστας Φραγκολιάς: Πρωταγωνιστής σε νέα σειρά του ALPHA appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα