Μου το’ πάνε: Το νέο τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή που ταξιδεύει

13:04 16/9/2021 - Πηγή: Youfly

Η Πέννυ Μπαλτατζή παρουσιάζει το νέο της single «Μου Το ‘Πανε» και γεμίζει το φετινό φθινόπωρο με αγαπημένους ήχους, μοναδικό ρυθμό και ακόμα μία εξαιρετική ερμηνεία.

Σε μουσική και στίχους της ίδιας της Πέννυς, το «Μου Το ‘Πανε» είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό, ερωτικό τραγούδι που συνδυάζει στοιχεία latin και μπουζουκιού.

Το single συνοδεύεται από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music

video, που σκηνοθέτησε ο Alex Κωνσταντινίδης. Το νέο αυτό τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Panik Oxygen, είναι το δεύτερο single από τον επερχόμενο νέο δίσκο της Πέννυς Μπαλτατζή που πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από τη μεγάλη crowdfunding καμπάνια «Τα Όνειρα Δεν Αναβάλλονται», η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη αυτό τον καιρό.

Το βίντεο κλιπ μοναδικό και παραμυθένιο. Η Πέννυ Μπαλτατζή μας τραγουδά «Μου το ‘πανε, είσαι σαν το νοτιά που σου βάζει φωτιά, με ένα βλέμμα / Μου το ‘πανε ότι σαν τον βοριά θα φυσήξεις βαριά, ξαφνικά…» και μας ταξιδεύει με την γλυκιά φωνή της.

Δείτε επίσης:

Σασμός: Το τραγούδι που έγραψε ο Γιάννης Κότσιρας για τη σειράΈξοδος ‘21: Η συναυλία του Σταμάτη Κραουνάκη στον Πολυχώρο Λιπασμάτων

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

The post Μου το’ πάνε: Το νέο τραγούδι της Πέννυς Μπαλτατζή που ταξιδεύει appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα