Ο Michele Morrone από το 365 Μέρες κυκλοφορεί νέο άλμπουμ

16:15 9/11/2020 - Πηγή: Youfly

Ο δημοφιλής ηθοποιός Michele Morrone από την ταινία ‘365 Μέρες’ που έχει σπάσει ρεκόρ προβολών στο Netflix, κυκλοφορεί το πρώτο του άλμπουμ με τίτλο “DARK ROOM”.

Michele Morrone – “Dark Room”

Το ντεμπούτο άλμπουμ του ηθοποιού και τραγουδιστή Michele Morrone, που περιλαμβάνει τα “Hard For Me” & “Feel It”.

O Michele Morrone από την ταινία 365 Μέρες με το πρώτο του άλμπουμ
align="center">O ηθοποιός της Netflix blockbuster ταινίας “365 Days” Michele Morrone, κυκλοφορεί το ντεμπούτο άλμπουμ του “Dark Room”.

Ο Ιταλός καλλιτέχνης ηχογράφησε το άλμπουμ του στις αρχές του 2020 και λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας. Δύο τραγούδια από το άλμπουμ τα ‘Hard For Me’ & ‘Feel It’, έγιναν ιδιαίτερα αγαπητά από τον κόσμο και ακούγονται μέχρι και σήμερα πολύ! Μάλιστα κέρδισαν πολύ δημοτικότητα/virality και στις ψηφιακές πλατφόρμες παγκοσμίως! 

Δείτε τo official music video για τo “Hard For Me”, εδώ:

Δείτε το official music video για το “Feel It”, εδώ:

Το συναισθηματικό άλμπουμ “Dark Room” έχει γράψει η επιτυχημένη ομάδα παραγωγής Hotel Torino από την Πολωνία.

Βρείτε και ακούστε το “Dark Room”, εδώ:

https://michelemorrone.lnk.to/DarkRoomGREPR

Σχετικά με το 365 μέρες

Η ταινία 365 είναι μια πολυσυζητημένη ερωτική – αισθησιακή ταινία που προβάλλεται από το Netflix. Βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Blanka Lipińska και πρωταγωνιστούν οι: Michele Morrone και Anna Maria Sieclucka. Η υπόθεση εστιάζει στον Μάσσιμο, έναν Ιταλό μαφιόζο, ο οποίος ερωτεύεται κεραυνοβόλα την Λάουρα. Καθώς έχει μάθει να αποκτά ότι θέλει, απαγάγει την Λάουρα, με σκοπό αυτή να τον ερωτευτεί μέσα σε 365 ημέρες. Ο έρωτας που δημιουργείται ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές είναι ανατριχιαστικός, ενώ υπάρχουν πολλές ερωτικές και αισθησιακές σκηνές, οι οποίες προκάλεσαν πολλά μεικτά σχόλια για την ταινία. Παράλληλα, η ταινία ταξιδεύει το κοινό της σε Πολωνία – Ιταλία – Αμερική.

The post Ο Michele Morrone από το 365 Μέρες κυκλοφορεί νέο άλμπουμ appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ψυχαγωγία > Youfly