Ο Γιατρός Spoiler: Το τέλος του Φερμάν στη σειρά

21:48 23/8/2021 - Πηγή: Youfly

Ο γιατρός Φερμάν μας έχει απασχολήσει ιδιαίτερα στα τελευταία επεισόδια της σειράς, με το τέλος του να συζητιέται πολύ. Όλα στη ζωή του θα αλλάξουν ριζικά, ειδικά όσον αφορά στη σχέση του με την Μπελίζ. Θα φτάσει κοντά στον θάνατο, με τον κίνδυνο να μη χειρουργήσει ξανά, ενώ θα έχει να αντιμετωπίσει νέες προκλήσεις στο νοσοκομείο Μπερχαγιάτ.

Ο Δρ Φερμάν, ο αγαπημένος δάσκαλος όλων, θα δοκιμαστεί αρκετά. Το τέλος, όμως, είναι το ίδιο χαρούμενο για αυτόν, όσο και τον υπόλοιπων χαρακτήρων της σειράς. Τί εκπλήξεις του επιφυλάσσει η συνέχεια και τί θα

δούμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Μία ευτυχισμένη οικογένεια

Μπορεί ο γιατρός Τανζού να πολιορκεί έντονα την Μπελίζ, στο τέλος, όμως, ο Φερμάν θα πει την τελευταία του λέξη. Μπορεί οι εντάσεις στη σχέση τους να ήταν έντονες, η αγάπη, όμως, θα κυριαρχήσει. Μία πολύ όμορφη οικογένεια θα χτίσουν οι δυο τους, μεγαλώνοντας με αγάπη και στοργή την Λέιλα.

Εκείνη θα μεγαλώσει, θα σπουδάσει και θα παραμείνει στο πλευρό του Αλί, ως η μικρή του αδελφή. Οι σχέσεις, φυσικά, των πρωταγωνιστών δε θα χαλάσουν ποτέ. Όλοι θα γίνουν μια γροθιά, μεγαλώνοντας όλοι μαζί, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές εντός και εκτός νοσοκομείου. Άλλωστε, ο Αλί Βεφά θα ανοίξει το δικό του νοσοκομείο, αφιερωμένο στον Αντίλ και σε όσους τον βοήθησαν.

Εκτός από την Λέιλα, το ζευγάρι θα αποκτήσει ένα ακόμη παιδί, μεγαλώνοντας την οικογένεια. Όλοι μαζί θα ζήσουν ευτυχισμένοι, με την Μπελίζ και τον Φερμάν να μην έχουν άλλα προβλήματα στη σχέση τους.

Δείτε επίσης:

Ο Γιατρός – Spoiler: Η Ναζλί φωνάζει «Είμαι έγκυος»Ο Γιατρός Spoiler: Η Έζο κλείνει τη Ναζλί στο ασανσέρ (Vid)

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς τη χρήση ενεργής πηγής (link), Youfly.com

The post Ο Γιατρός Spoiler: Το τέλος του Φερμάν στη σειρά appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Γιατρός Spoiler, Φερμάν,giatros Spoiler, ferman