Ο τίτλος και οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Στεφανίδου

17:55 23/11/2020 - Πηγή: Youfly

Δεν πέρασε μια εβδομάδα από τη στιγμή που ανακοινώθηκε το γεγονός ότι η Τατιανα Στεφανίδου ανήκει στο δυναμικό του ALPHA και ήρθε η ώρα για να μάθουμε τον τίτλο της εκπομπής αλλά  λεπτομέρειες για την ώρα προβολής της.

Σύμφωνα με το κανάλι, και εγένετο “T-Live” ένας τίτλος που εμπεριέχει το πρώτο γράμμα του ονόματος της Τάτι αλλά και το “Live” που ο Νίκος Ευαγγελάτος

έχει καθιερώσει για την δική του εκπομπή χρόνια και μόνο τυχαία δεν φαίνεται να είναι η επιλογή του για να δώσει το στίγμα της επικαιρότητας αφού η εκπομπή θα είναι αμιγώς ενημερωτική. Η εκπομπή όπως σημειώνει το δελτίο τύπου έρχεται καθημερινά στον Alpha με γρήγορη εναλλαγή θεμάτων, ρεπορτάζ, έρευνα, και τη σφραγίδα της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τατιάνα Στεφανίδου: Όλες οι λεπτομέρειες για την νέα εκπομπή

Τα γεγονότα που συγκλονίζουν και οι πράξεις που συγκινούν συνθέτουν το ενημερωτικό μαγκαζίνο του Alpha, από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθημερινά στις 11:00 το πρωί.

Οι εξελίξεις σε όσα μας ενδιαφέρουν και όσα μας απασχολούν παρουσιάζονται και σχολιάζονται από την έμπειρη δημοσιογράφο και τους συνεργάτες της με την υποστήριξη του δημοσιογραφικού επιτελείου του Alpha.

Με πρωτοποριακή ματιά, το T-Live εκμεταλλεύεται προηγμένα μέσα παραγωγής για να παρουσιάσει την επικαιρότητα μέσα από εξελιγμένα γραφικά και μηχανισμούς εικονικής πραγματικότητας, μέσα και έξω από το στούντιο.

Αν και στο δελτίο τύπου δεν αναφέρεται το πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή σύμφωνα με πληροφορίες αυτό πρόκειται να συμβεί άμεσα – ακόμα και μέχρι το τέλος του μήνα αν όλα πάνε καλά.

Δείτε επίσης: Χριστίνα Λαμπίρη: Μεγάλη επιστροφή στη τηλεόραση – Το παρασκήνιο

The post Ο τίτλος και οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της Στεφανίδου appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα