Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ επιστρέφει ως «Τελευταίος Μισθοφόρος»

07:18 10/8/2021 - Πηγή: Youfly

O θρυλικός ηθοποιός επιστρέφει σε έναν διαφορετικό ρόλο από αυτόν που τον έχουμε συνηθίσει. Η γαλλόφωνη ταινία του Netflix, Ο Τελευταίος Μισθοφόρος μας δίνει μια ανατρεπτική εκδοχή του μοναδικού Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ.

Η ιστορία ακολουθεί έναν πρώην πράκτορα και νυν μισθοφόρο ο οποίος βρίσκεται κρυμμένος εδώ και χρόνια. Τώρα όμως αναγκάζεται να βγει ξανά στο προσκήνιο και να επιστρέψει στην δράση με σκοπό να

σώσει τον αποξενωμένο γιο του που κινδυνεύει.

O Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ στην πραγματικότητα παίζει τον ίδιο του τον εαυτό και τον ρόλο που τον στιγμάτισε σε όλη του την καριέρα. Η μεγάλη διαφορά όμως έγκειται στο ότι αυτή τη φορά υπάρχουν μέσα στην πλοκή μεγάλες δόσεις χιούμορ και αυτοσαρκασμού. Ο Richard (Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ) επιστρέφει στο Παρίσι 25 χρόνια, μέσα από μια σειρά μεταμφιέσεων και έντονης δράσης.

Η ταινία συνδυάζει σκηνές δράσης με κωμικά στοιχεία, μια χαμένη σχέση πατέρα – γιου αλλά και κάποια στοιχεία συναισθηματικής φόρτισης. Έχει γυριστεί σε αρκετές διεθνείς τοποθεσίες, με τ περισσότερα γυρίσματα όμως να λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία. Έκανε πρεμιέρα στο Netflix πριν λίγες μέρες και αυτή την στιγμή φιγουράρει στο νούμερο 1 στην Ελλάδα.

Το τρέιλερ για την ταινία του Netflix Ο Τελευταίος Μισθοφόρος

Ο εμβληματικός Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ επιστρέφει…

Δείτε ακόμα:

Brand New Cherry Flavor: Μια ασυνήθιστη σειρά εκδίκησης στο NetflixΆγνωστες Πτυχές: To αγριότερο ξύλο στο NBA σειρά στο NetflixEchoes – Netflix: Νέο θρίλερ από τον δημιουργό του Δεκατρία Γιατί

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ επιστρέφει ως «Τελευταίος Μισθοφόρος» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα