Παρουσιάστε: Ένα φιλί, μία αποκάλυψη και δύο νέα πρόσωπα

14:45 22/10/2020 - Πηγή: Youfly

Ένα φιλί, μία αποκάλυψη που θα ταράξει τους βασικούς ήρωες αλλά και ο ερχομός για δύο νέα πρόσωπα φέρνουν τα πάνω κάτω στην κωμωδία του ΑΝΤ1 «Παρουσιάστε».

Στην πρώτη περίπτωση ο έρωτας «χτυπά» την πόρτα του στρατιώτη Τάσου Καρυπίδη (που υποδύεται ο Κυριάκος Σαλής), σύμφωνα πάντα με το σενάριο του Μάκη Πιτταρά. Ο νεαρός είναι αποφασισμένος να εξομολογηθεί στην Ειρήνη Βαρκάρη (Ελεάνα Καυκαλά) τον έρωτα του γι’ αυτήν. Εκείνη δεν σαστίζει καθώς νιώθει έντονα συναισθήματα

για εκείνον. Οι δύο ανταλλάσσουν ένα παθιασμένο φιλί και θυμούνται μαζί όλα όσα μοιράστηκαν πριν ξανασυναντηθούν στο στρατόπεδο. Ωστόσο, το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται δεν τους επιτρέπει να μπουν στην διαδικασία να το ζήσουν ελεύθερα.

Γι’ αυτό η Βαρκάρη εξηγεί στον Καρυπίδη, ότι πρέπει να κρατήσουν τη σχέση τους ως επτασφράγιστο μυστικό. Σε άλλη περίπτωση θα έχουν κακά ξεμπερδέματα.

Παρουσιάστε: Ο Μέγας απειλεί Ειρήνη – Καρυπίδη ότι θα αποκαλύψει το μυστικό τους 

Και μπορεί το ζευγάρι να δίνει όρκους αμοιβαίας εμπιστοσύνης, ο Μέγας (Σταύρος Μαρκάλας) από την άλλη καραδοκεί. Μόλις αντιλαμβάνεται όλα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στον Καρυπίδη και τη Βαρκάρη, γίνεται έξαλλος.

Ο Μέγας είναι αποφασισμένος να δώσει την απόλυτη μάχη για να κρατήσει τη σχέση του με την Ειρήνη Βαρκάρη. Και προκειμένου να το κάνει αυτό πρέπει να εμποδίσει να εξελιχθεί η σχέση της Ειρήνης με τον Καρυπίδη.

Μοναδικό του όπλο; Η απειλή αποκάλυψης του μυστικού στον πατέρα της Ειρήνης, το Λευτέρη Γούλα, το  Διοικητή του στρατοπέδου 31 Τ.Κ./Τάγμα καταδρομέων, που υποδύεται ο Γιάννης Μπέζος. Ως γνωστόν ο Γούλας αγαπάει βαθιά την κόρη του, Ειρήνη Βαρκάρη, αλλά η εμμονή του με το να κρατάει το «κοριτσάκι του» μακριά από άλλους άνδρες, την κάνει να ασφυκτιά.

Ποια δύο νέα πρόσωπα μπαίνουν στα… στρατόπεδα του ΑΝΤ1

Ο επί δύο χρόνια γιος του Γιάννη Μπέζου στην κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα», ο αγαπητός Σωκράτης,  επανακάμπτει στη μικρή οθόνη.

Αυτή τη φορά ο ηθοποιός Λεωνίδας Μαράκης στο πλαίσιο έκτακτης συμμετοχής στη κωμωδία “Παρουσιάστε!” θα αναλάβει να προετοιμάσει τους φαντάρους για μια ειδική αποστολή. Μαζί με τον Θανάση Βλαβιανό, ο οποίος αποτελεί και αυτός το νέο αίμα στη σειρά του ΑΝΤ1, θα καλέσουν τους στρατιώτες να παίξουν σε μία ταινία. Το φιλμ θα έχει επιμορφωτικό χαρακτήρα και θα γυριστεί κατόπιν εντολής του Υπουργείου Άμυνας.

Μια σημαντική αποκάλυψη έρχεται λοιπόν στη σειρά “Παρουσιάστε”, ενώ δύο νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη σειρά του ANT1.

Ο Ιάσονας Τριανταφυλλίδης γράφει την κριτική του για τη νέα σειρά του ANT1 “Παρουσιάστε”.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Παρουσιάστε: Ένα φιλί, μία αποκάλυψη και δύο νέα πρόσωπα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα