Ποια γνωστή ηθοποιός αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ2

21:08 7/10/2021 - Πηγή: Youfly

Σε διπλό ταμπλό θα παίζει φέτος η Τζένη Θεωνά η οποία εκτός από τον πολύ επιτυχημένο ρόλο της Νανάς στα «Καλύτερα μας χρόνια» της ΕΡΤ1 ετοιμάζεται να αναλάβει και τη παρουσίαση σε ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ2.

Η Τζένη Θεωνά με ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ2

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΕΡΤ για την παρουσίαση μιας ολοκαίνουριας ψυχαγωγικής εκπομπής που θα φιλοξενείται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ2.

Σύμφωνα

με πληροφορίες του youfly.com η Τζένη Θεωνά κλήθηκε πρόσφατα από κορυφαίο στέλεχος της ΕΡΤ και συζήτησαν ένα νέο ψυχαγωγικό πρότζεκτ για την ΕΡΤ2. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τις επόμενες μέρες με σκοπό να συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες τη νέα υποδημιουργία παραγωγή η οποία αν όλα πάνε καλά θα βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του 2022.

Κατά τις ίδιες πάντα πληροφορίες πρόκειται για μια εκπομπή που θα προβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση, θα είναι ψυχαγωγική και μαγνητοσκοπημένη.

Να θυμίσουμε ότι η Τζένη Θεωνά είναι εκ των βασικών πρωταγωνιστών και του δεύτερου κύκλου της σειράς «Τα Καλύτερα μας χρόνια» με το ρόλο της Νανάς που έχει αδελφή τη Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη).

Δείτε επίσης:

Σπίτι με το MEGA: Καλεσμένοι έκπληξη ανοίγουν την σεζόνALPHA: Ο Σασμός «τελειώνει» το BachelorΣασμός: Η Στέλλα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ποια γνωστή ηθοποιός αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ2 appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποια, ΕΡΤ2,poia, ert2