Ποιος Σκότωσε τη Σάρα: Νέα σειρά γεμάτη σασπένς στο Netflix

17:27 25/3/2021 - Πηγή: Youfly

Δράση, αγωνία, μυστήριο και σασπένς. Η νέα σειρά Ποιος Σκότωσε τη Σάρα μόλις κυκλοφόρησε στο Netflix και ήρθε για να απογειώσει τα βράδια σας.

Μετά το Sky Rojo, η πλατφόρμα κυκλοφορεί ένα ακόμα πολυαναμενόμενο

αστυνομικό θρίλερ. Η σειρά Ποιος Σκότωσε τη Σάρα είναι αστυνομικό δράμα μεξικάνικης παραγωγής σε σκηνοθεσία David Ruiz και σενάριο Jose Ignacio Valenzuela. Πρωταγωνιστούν οι Manolo Cardona, Ginés García Millán κα Claudia Ramírez.

Η υπόθεση της σειράς

Η ιστορία επικεντρώνεται στον Alejandro Guzman, ο οποίος αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση και να αποδείξει ότι κατηγορήθηκε άδικα για τον φόνο της αδερφής του, προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο.

Αναλυτικότερα, ο Alex καταδικάστηκε σε 18 χρόνια φυλάκισης για το φόνο της αδερφή του, Σάρα. Όταν, όμως, βγαίνει από τη φυλακή διψάει για εκδίκηση και στρέφεται εναντίον της οικογένειας Lazcano, η οποία για να διαφυλάξει την υπόληψή της, τον παγίδευσε για τον φόνο. Παράλληλα, ο Alex προσπαθεί να αποκαλύψει ποιος ευθύνεται για τη δολοφονία της αδερφή του.

Όταν η δίψα για εκδίκηση μετατρέπεται σε δίψα για την αλήθεια

Μία αδικία γίνεται ο στόχος του Alex. Θα κάνει τα πάντα για να κερδίσει πίσω τη ζωή του και να ανακαλύψει ποιος είναι ο φονιάς της αδερφής του. Η νέα σειρά, Ποιος Σκότωσε τη Σάρα στο Netflix είναι γεμάτη μυστήριο, περιπέτεια και μπόλικες σκηνές δράσης. Τα σκούρα, έντονα χρώματα δημιουργούν μία απειλητική ατμόσφαιρα που κυριαρχεί μέχρι και το τέλος. Η συναρπαστική πλοκή κρατάει τον θεατή από την αρχή μέχρι και το τέλος αφού διαθέτει ροή και γρήγορο ρυθμό.

Μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και η αλήθεια παλεύει να αναδυθεί. Ο Alex είναι διατεθειμένος με κάθε κόστος να ανακαλύψει τον ένοχο. Δεν διψάει μόνο για εκδίκηση, αλλά διψάει για δικαιοσύνη Ποιος σκότωσε τη Σάρα; Είναι το ερώτημα που ταλανίζει το μυαλό του, αλλά και το μυαλό των θεατών. Η σειρά διαθέτει μόλις 1 σεζόν -προς το παρόν- με 10 επεισόδια των 40 λεπτών περίπου.

Δείτε το τρέιλερ:

Δείτε επίσης: 

Δυο Μπάτσοι και Μια Κατσίκα: Η κωμωδία από τη Βραζιλία στο NetflixNetflix: H Halle Berry στη νέα ταινία Our Man From New Jersey

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Ποιος Σκότωσε τη Σάρα: Νέα σειρά γεμάτη σασπένς στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα