Σ’αγαπάω μεν αλλά: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς

07:58 13/8/2021 - Πηγή: Youfly

Μία ανάλαφρη κωμωδία έρχεται στο OPEN τη νέα σεζόν που έχει τον τίτλο Σ’αγαπάω μεν αλλά, όπου πρωταγωνιστούν αγαπημένοι ηθοποιοί που έχουμε λατρέψει σε προηγούμενες τηλεοπτικές σειρές. Ανατρεπτικοί χαρακτήρες, ιδιαίτερες προσωπικότητες, που προϊδεάζουν το κοινό για πολλές κωμικοτραγικές καταστάσεις.

Το Σ’αγαπάω μεν αλλά βασίζεται στο format της επιτυχημένης ισραηλινής σειράς «Life isn’t everything». Τη μεταφορά του σεναρίου υπογράφουν οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα

Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Μαρία Λάφη. Την παραγωγή έχει κάνει η εταιρεία ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ για λογαριασμό του OPEN.

Όσον αφορά την υπόθεση, η ιστορία επικεντρώνεται στον Παύλο και τη Δάφνη, ένα σύγχρονο ζευγάρι που προσπαθεί να λύσει όλα του τα προβλήματα χωρίς να ξέρει πώς. Αν πράγματι, όμως, κάποτε τα κατάφερνε να το κάνει, τότε η ζωή δε θα είχε κανένα νόημα. Οι δύο χαρακτήρες είναι εκρηκτικοί και φτάνουν στα άκρα, γεγονός που τους οδηγεί πολλές φορές στα όρια του χωρισμού. Αυτό το ζευγάρι, όμως, μαζί δεν κάνει και χώρια δεν μπορεί. Χωρίζουν, τα ξαναβρίσκουν, ξαναχωρίζουν και η ιστορία συνεχίζεται…..

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τους χαρακτήρες της σειράς Σ’αγαπάω μεν αλλά και ποιοι ηθοποιοί τους υποδύονται!

Παύλος (Αλέξανδρος Μπουρδούμης)

Ο Παύλος είναι ο πρωταγωνιστής της ιστορίας. Εκρηκτικός, παθιασμένος και “μέσα στα πράγματα”. Εργάζεται ως σεναριογράφος και γράφει τα κείμενα – με όχι ιδιαίτερη επιτυχία – ενός παρουσιαστή της τηλεόρασης, του Πάνου Μπακούλα. Είναι εργατικός, επίμονος και με χιούμορ – όσο μπορεί! Επίσης, είναι ο άντρας της Δάφνης.

Δάφνη (Ευσταθία Τσαπαρέλη)

Η Δάφνη είναι όσο εκρηκτική και παθιασμένη είναι ο Παύλος. Επίμονη, αλλά και γλυκιά. Είναι πολύ ερωτευμένη με τον άντρα της, όπως και εκείνος, αλλά βρίσκονται σε ένα κομβικό σημείο της σχέσης τους. Ύστερα από 10 χρόνια κοινής συμβίωσης, τα πράγματα δυσκολεύουν.

Πατέρας του Παύλου (Βασίλης Χαλακατεβάκης)

Ο πατέρας του Παύλου είναι ένας μαλακός κι ευαίσθητος χαρακτήρας. Είναι ένας καταπιεσμένος σύζυγος, που η γυναίκα του τον πιέζει πολύ. Παρόλα αυτά, την αγαπάει και της κάνει όλα τα χατήρια! Είναι πολύ δοτικός και πολύ τρυφερός!

Μητέρα του Παύλου (Χριστίνα Τσάφου)

Η μητέρα του Παύλου από την άλλη είναι αρκετά ανακατώστρα. Δεν υπάρχει κακία μέσα της, ούτε θέλει το κακό των παιδιών της. Ωστόσο, είναι η κλασική Ελληνίδα μάνα που θέλει να ανακατεύεται παντού και να επιβάλλει τη γνώμη της. Είναι μία σαρωτική γυναίκα που δημιουργεί προβλήματα, αλλά πάνω απ’ όλα αγαπάει τα παιδιά της!

Πηνελόπη (Άννα Ανδριανού)

Η μητέρα της Δάφνης. Η Πηνελόπη είναι μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της και είναι σεξολόγος. Έχει ταξιδέψει πολύ, ενώ έχει μεγάλη αδυναμία στους Λατίνους. Επιστρέφει πίσω στην πατρίδα αφού χωρίσει από τον Λατίνο άντρα της και είναι αποφασισμένη να σώσει τον γάμο της κόρης της!

Πάνος Μπακούλας (Χρήστος Σαπουντζής)

Ο Πάνος Μπακούλας είναι ο παρουσιαστής για τον οποίο γράφει ο Παύλος. Είναι ένας άνθρωπος καιροσκόπος, εγωπαθής, νάρκισσος, που έχει αυστηρό χαρακτήρα και τους πιέζει όλους! Είναι εκείνος που κάνει τη ζωή δύσκολη στους υπόλοιπους εργαζομένους!

Ηλιάνα (Μαριέλλα Σαββίδου)

Η Ηλιάνα είναι μία απελευθερωμένη γυναίκα και πολύ ερωτική. Βλέπει τη ζωή με άλλο μάτι κι έχει μία αρκετά ηδονιστική βλέψη για αυτή. Ο αισθησιακός της χαρακτήρας γίνεται φανερός με κάθε τρόπο!

Ρία (Εύη Δαέλη)

Η Ρία είναι η αδερφή του Παύλου. Μία αλλόκοτη προσωπικότητα, ιδιαίτερη, που δεν σηκώνει και πολλά πολλά. Έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την οικογένειά της, ενώ δεν μπορούν να την κάνουν ό,τι θέλουν. Η Ρία, μάλιστα, έχει σχέση με τον Μάκη.

Μάκης (Μιχάλης Πανάδης)

Το αγόρι της Ρίας, αλλά και σεναριογράφος, συνάδελφος του Παύλου. Ο Μάκης γράφει κι εκείνος αστείες ατάκες και σκετς, αλλά όχι και πολύ πετυχημένα. Δεν είναι πολύ ταλαντούχος, αλλά προσπαθεί κι αυτό φαίνεται!

Άστεγος (Θοδωρής Αντωνιάδης)

Ένας άστεγος κάνει την εμφάνισή του στη σειρά, ο οποίος αντιμετωπίζεται με πολύ τρυφερότητα και σεβασμό από τους υπόλοιπους. “Σκάει” σαν απομηχανής θεός με έναν μυστηριώδη τρόπο και θα παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο στην ιστορία της κωμωδίας!

Αυτοί είναι οι χαρακτήρες και οι ηθοποιοί που θα απολαύσουμε από τη νέα σεζόν στη σειρά του OPEN, Σ’αγαπάω μεν αλλά.

Δείτε επίσης: 

Όλες οι ελληνικές κωμικές σειρές τη σεζόν 2021-2022Σ’αγαπάω μεν αλλά: Η υπόθεση και τα γυρίσματα της σειράς του OPEN

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σ’αγαπάω μεν αλλά: Οι ηθοποιοί και οι χαρακτήρες της σειράς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα