Σασμός – Χειλά Φαμέλη: «Η σκηνή με τις Μέλισσες δεν ήταν στο σενάριο»

19:47 3/10/2021 - Πηγή: Youfly

Χαμός έγινε με τις “Μέλισσες” στη σειρά Σασμός, με την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη να δίνει απάντηση, σχετικά με αυτό που παρακολουθήσαμε. Η Αργυρώ και ο Αστέρης φόρεσαν την ειδική στολή κι εξερεύνησαν ένα μελίσσι.

Τότε, η Αργυρώ τον ρώτησε αν τσιμπάνε και ο Αστέρης της απάντησε “Όχι, δεν είναι Άγριες”. Οι ηθοποιοί, εμφανώς καλοδιάθετοι, σε ένα αυτοσχεδιαστικό στιγμιότυπο, έκαναν ένα λογοπαίγνιο με τον τίτλο της σειράς του ανταγωνισμού.

Αξίζει να θυμηθούμε πως η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έπαιζε στις Άγριες Μέλισσες και μάλιστα σε έναν ρόλο καθοριστικό για την υπόθεση.

Ήταν η Θεοδοσία, αρραβωνιαστικιά του Λάμπρου και πέτρα του σκανδάλου στο Διαφάνι.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη εξηγεί

Καλεσμένη στο Καλύτερα Δε Γίνεται, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε για όλα όσα είδαμε στη σειρά “Σασμός”, σχετικά με τις “Άγριες Μέλισσες”. Ανέφερε πως, όταν πληροφορήθηκε για τη σκηνή αυτή, ζήτησε από τον Ορφέα Αυγουστίδη να της δώσει μια καλή “πάσα” για να σχολιάσει. Κι εκείνος, φυσικά, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο!

Όλα όσα είδαμε δεν ήταν στο σενάριο. Ήταν ένας αυτοσχεδιασμός των δύο ηθοποιών, οι οποίοι, αμέσως μετά, γέλασαν πάρα πολύ με το στιγμιότυπο αυτό.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις Άγριες Μέλισσες. Μάλιστα, στην μεγάλη πρεμιέρα της σειράς, δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας να παρακολουθεί την πρεμιέρα.

Όπως ανέφερε και η ίδια: “Ο ρόλος της Θεοδοσίας δεν ήταν αγαπητός, ήταν όμως πολύ ωραίος. Έγινε αγαπητή όταν θυσιάστηκε. Εκεί της συγχωρείς τα πάντα”.

Δείτε επίσης:

Σασμός: Ο Πέτρος αντιμετωπίζει τον Μαθιό κατάμουτραΣασμός: Ο Μιχάλης Αλικάκος μιλάει για το ρόλο του «κακού» Διονύση Μαρκάκη

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός – Χειλά Φαμέλη: «Η σκηνή με τις Μέλισσες δεν ήταν στο σενάριο» appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα