Σασμός: Η Στέλλα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της

19:32 16/6/2022 - Πηγή: Youfly

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς Σασμός, η Στέλλα μαθαίνει επιτέλους την αληθινή ταυτότητα του Γεράσιμου Χριστογιάννη. Ο άνθρωπος με τον οποίο είναι μαζί τον τελευταίο καιρό, απόψε της αποκαλύπτεται.

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτεται στην Στέλλα απόψε στην σειρά Σασμός

Η Στέλλα σοκαρισμένη από την εξομολόγησή του Γεράσιμου προσπαθεί να αποφασίσει ποια θέση να πάρει. Εκείνος προσπαθεί να της εξηγήσει κάποια πράγματα ενώ εκείνη δυσκολεύεται αρκετά να τα καταλάβει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΓιώργος Χριστοδούλου – Σασμός:
«Ο Σταύρος κι η Αργυρώ δεν αγαπιούνται»

Οι αποκαλύψεις είναι συνταρακτικές και σκάνε σαν βόμβα στην Στέλλα. Πόσο ψύχραιμη θα παραμείνει και πως θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από όλα αυτά που έμαθε; Ο Γεράσιμος, όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό απόσπασμα της λέει τα πάντα για τον Βλάσση Καραπάνο, την αλλαγή ταυτότητας του και της περιγράφει όλη την πολυτάραχη ζωή του. Θα κατανοήσει η Στέλλα τον Γεράσιμο, στην σειρά Σασμός, ύστερα από αυτές τις αποκαλύψεις ή όχι; Η συνέχεια απόψε το βράδυ στις οθόνες μας…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΣασμός – Μανόλης: «Ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή και τον Άγγελο»

Εαν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Σασμός: Η Στέλλα χάνει την γη κάτω από τα πόδια της appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα