Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας: Η συγκλονιστική ταινία στο Netflix

13:03 9/1/2021 - Πηγή: Youfly

Το Netflix αρχίζει να γεμίζει την αγαπημένη πλατφόρμα με παραγωγές Χολιγουντιανού επιπέδου προσπαθώντας να μη στερήσει τη μαγεία του κινηματογράφου στο κοινό του. Έτσι, πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε η νέα συγκλονιστική ταινία στο Netflix, τα Θραύσματα μιας Γυναίκας, που αμέσως εκτοξεύθηκε στην κορυφή του ελληνικού Top 10.

Τα

Θραύσματα μιας Γυναίκας ή αλλιώς γνωστό με τον αγγλικό του τίτλο Pieces of a Woman είναι μία δραματική ταινία σε σκηνοθεσία Kornél Mundruczó και σενάριο Kata Wéber. Η ταινία διαθέτει ένα εμβληματικό καστ με πρωταγωνιστές τους Vanessa Kirby και Shia LaBeouf, ενώ – πολύ πετυχημένα – συμμετέχουν οι Molly Parker, Sarah Snook, Iliza Shlesinger, Benny Safdie, Jimmie Fail και Ellen Burstyn. Μέχρι στιγμής, η ταινία έχει αποσπάσει άριστες κριτικές θίγοντας ένα πολύ σημαντικό, μα αρκετά συχνό – θα λέγαμε – ζήτημα.

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας: Η ταινία του Netflix και η υπόθεσή της

Η πλοκή της ταινίας επικεντρώνεται σε ένα ζευγάρι από την Βοστώνη που περιμένει παιδί, αλλά ένας αποτυχημένος τοκετός στο σπίτι θα οδηγήσει σε μία τραγωδία. Η τραυματική εμπειρία θα έχει έντονες συναισθηματικές επιπτώσεις στη γυναίκα με αποτέλεσμα να απομακρυνθεί τόσο από τον σύζυγό της όσο και από την οικογένειά της.

Η ταινία του Netflix, Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας περιγράφει μία δυνατή ιστορία, μία τραυματική εμπειρία, βάζοντας στο επίκεντρο τη γυναίκα. Τις εντυπώσεις, φυσικά, έχει κλέψει η Vanessa Kirby με τις υποκριτικές της ικανότητες και την εκπληκτική της ερμηνεία. Το κοινό την έμαθε από τους ρόλους της στο The Crown ως την Πριγκίπισσα Μάργκαρετ και στο Mission: Impossible – Fallout. Μάλιστα για την ερμηνεία της στο The Crown του Netflix κέρδισε ένα βραβείο BAFTA και μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy.

H ταινία ξεκινάει με τον αποτυχημένο τοκετό στο σπίτι, απεικονίζοντας με λεπτομέρεια και ένταση την τραγωδία που θα συνέβαινε στο τέλος. Η υπόθεση της ταινίας είναι βασισμένη από μία προσωπική τραγωδία του Ούγγρου σκηνοθέτη Kornel Mundruczo και της συγγραφέως Kata Weber, ένα ζευγάρι στην πραγματική ζωή που έχασαν ένα μωρό.

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας είναι για γερά στομάχια

Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας στο Netflix στο Netflix είναι μία ταινία για γερά στομάχια. Δεν είναι κάτι ανάλαφρο και χαλαρό. Η ιστορία αντιμετωπίζεται με ωμή πραγματικότητα και οι σκηνές είναι ιδιαίτερα έντονες και σκληρές. Ωστόσο, αποτελεί μία αριστουργηματική ταινία με όμορφα χρώματα, εξαιρετική σκηνοθεσία και εμβληματικές ερμηνείες που θα καθηλώσουν το κοινό. Στην ταινία κέρδισε, επίσης, τις εντυπώσεις η Ellen Burstyn, που υποδύεται τη μητέρα της Martha (Vanessa Kirby). Μετά την εξίσου συγκλονιστική Ιστορία Γάμου, το Netflix μάς παρουσιάζει ένα ακόμη δράμα με υψηλές προδιαγραφές και προσεγμένη παραγωγή.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι βλέπουμε τους Vanessa Kirby και Shia LaBeouf στα καλύτερά τους. Αξίζει, βεβαίως, να σημειωθεί, ότι ο LaBeouf αυτή τη στιγμή αποτελεί αντικείμενο διαμάχης εκτός της οθόνης, καθώς έχει κατηγορηθεί για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στη σχέση του, επομένως το Netflix τον έχει “αποκλείσει” από την προώθηση της ταινίας.

Εν κατακλείδι, Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας του Netflix είναι μία ταινία με ωμή αφήγηση που δεν ρομαντικοποιεί μία τέτοια τραγωδία, αντιθέτως αποκαλύπτει τις επιπτώσεις της. Σίγουρα αξίζει κάποιος να την παρακολουθήσει, αποκλειστικά και μόνο για την ερμηνεία της Vanessa Kirby.

Δείτε το τρέιλερ: 

Δείτε επίσης: 

Τι δεν πρέπει να χάσεις τον Γενάρη στο Netflix (must-watch)Netflix Ιανουάριος 2021: Νέες κυκλοφορίες σε ταινίες & σειρές

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Τα Θραύσματα μιας Γυναίκας: Η συγκλονιστική ταινία στο Netflix appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα