Το GNTM 4 είναι γεγονός και έφτασε με ολοκαίνουργιο τρέιλερ!

07:11 1/4/2021 - Πηγή: Youfly

Τρεις μήνες μετά την αυλαία του GNTM 3 και την ανάδειξη για πρώτη φορά νικητή και όχι νικήτριας, βγήκε στον αέρα το νέο ολοκαίνουριο τρέιλερ του GNTM 4.

Σε αυτό βλέπουμε πρώην αγόρια και κορίτσια που πήραν μέρος στο ριάλιτι μόδας. Το νέο αίμα του μόντελινγκ εισβάλλει ξανά στις οθόνες μας, θυμίζοντάς μας όλες τις στιγμές που προκάλεσαν και άρεσαν στο κοινό. Πασαρέλα, φωτογραφίσεις, αντιδράσεις, συμβουλές και σχόλια όλα σ’ ένα καλογυρισμένο μοντέρνας αισθητικής τρέιλερ.

Το Greece’s Next Top Model

καλεί εκ νέου αγόρια και κορίτσια, επιμένοντας για δεύτερη χρονιά στην ίδια λογική. Το σχέδιο casting call τίθεται σε εφαρμογή από το κανάλι. Οι αιτήσεις ξεκίνησαν. Όσοι ενδιαφέρονται δεν έχουν παρά να μπουν στο site του STAR, όπου γίνονται ηλεκτρονικά οι δηλώσεις συμμετοχής.

Να σημειωθεί ότι η κριτική επιτροπή του GNTM 4 αποτελούμενη από τους Βίκυ Καγιά, Άγγελο Μπράτο, Δημήτρη Σκουλό και Ζενεβιέβ Μαζαρί παραμένει στις θέσεις της, ενώ και ο Γιώργος Καράβας θα βρίσκεται και φέτος στο GNTM.

Δείτε το νέο τρέιλερ του GNTM 4:

Δείτε επίσης:

Βίκυ Καγιά – GNTM 3: Τι είπε για Ηρακλή, Ανδρέα και GNTM 4Ο Aνδρέας Αθανασόπουλος μας αποκαλύπτει τα πάντα για το GNTM

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Το GNTM 4 είναι γεγονός και έφτασε με ολοκαίνουργιο τρέιλερ! appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα