Το Τρίτο Στεφάνι: Πρώτες εικόνες από την επίσημη πρεμιέρα στο Παλλάς

20:35 20/10/2021 - Πηγή: Youfly

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή η επίσημη πρεμιέρα του έργου “Το Τρίτο Στεφάνι” στο Θέατρο Παλλάς, όπου λαμπερές παρουσίες βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη παράσταση της χρονιάς που σκηνοθετεί ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πρωταγωνιστούν η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Κίτσου.

Το Τρίτο Στεφάνι – Επίσημη πρεμιέρα για τη παράσταση της χρονιάς

Η πρεμιέρα του έργου έγινε στις 8 Οκτωβρίου όταν το Θέατρο

Παλλάς άνοιξε ξανά τις πόρτες του και υποδέχτηκε το θεατρόφιλο κοινό του και έκτοτε η επιτυχία της παράστασης είναι πολύ μεγάλη.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους που βρέθηκαν στην επίσημη πρεμιέρα του έργου “Το Τρίτο Στεφάνι” είναι: η Δέσποινα Βανδή, ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Θοδωρής Αθερίδης, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο Λάκης Λαζόπουλος, η Έλλη Στάη και πολλοί ακόμα άλλοι.

Μείνετε συντονισμένοι, το ρεπορτάζ τρέχει και σύντομα θα έχουμε περισσότερες εικόνες με τους καλεσμένους, αλλά και τις εντυπώσεις τους από την πρεμιέρα.

Δείτε επίσης:

Το Τρίτο Στεφάνι: Πρεμιέρα στο Θέατρο Παλλάς με λαμπερές παρουσίεςΚαλύτερα δε γίνεται: Μαρκουλάκης, Κίτσου, Καβογιάννη μίλησαν για Το Τρίτο Στεφάνι

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook. Ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Το Τρίτο Στεφάνι: Πρώτες εικόνες από την επίσημη πρεμιέρα στο Παλλάς appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα