Τριαντάφυλλος: Με Γαρμπή Σχοινά σε 90’s reunion – Άκυρο το Βίσση Βανδη

10:30 15/6/2021 - Πηγή: Youfly

Όνειρο ήταν και πάει… Η χρυσή συμφωνία του πρώην παίκτη του Survivor με Βίσση και Βανδή δεν θα γίνει πραγματικότητα. Αντ’ αυτού ο Τριαντάφυλλος θα βρεθεί με Καίτη Γαρμπή και Διονύση Σχοινά, σε ένα σχήμα βγαλμένο κατευθείαν από τα 90s. Ποιοι παράγοντες άλλαξαν τελευταία στιγμή το σκηνικό;

Το Survivor δεν πρόσφερε μόνο αρκετά χρήματα στον Τριαντάφυλλο αλλά και δόξα, καθώς το όνομα του έγινε εκ νέου hot στον στην καλλιτεχνική αγορά. Αυτό ακριβώς

θέλησε να εξαργυρώσει άμεσα ο πρώην παίκτης του Survivor, κλείνοντας μεγάλες συμφωνίες.

Τριαντάφυλλος – Γαρμπή – Σχοινάς, το νέο σχήμα

Μάλιστα ο ‘Ντάφυ’ πήγε να κάνει το μεγάλο κόλπο, μπαίνοντας στο πιο δυνατό σχήμα της νέας σεζόν: αυτό των Βίσση και Βανδή. Τελευταία στιγμή όμως οι εμπνευστές του μεγάλου αυτού σχήματος έκαναν πίσω, θεωρώντας πως ο Τριαντάφυλλος δεν θα έκανε καλό με την παρουσία.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής είχε αρκετές προτάσεις για να είναι πρώτο όνομα σε πολλά μικρομεσαία μαγαζιά της Αθήνας αλλά ο ίδιος είχε βάλει ψηλά τον πήχη. Ήθελε μεγάλη πίστα και τελικά τα κατάφερε..

Μπορεί να μην ολοκληρώθηκε η συμφωνία με τις δύο δημοφιλείς τραγουδίστριες αλλά κατάφερε να μπει σε ένα σχήμα, με αέρα 90s. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Τσακουμάκος και ιδιοκτήτης στο «Κέντρο Αθηνών» τον βάζει σε ένα σχήμα που μας γυρνάει στα παλιά. Τριαντάφυλλος, Καίτη Γαρμπή και Διονύσης Σχοινάς θα αναστατώσουν την την αθηναϊκή νύχτα.

Η συμφωνία αυτή την φορά έχει ολοκληρωθεί και ο Τριαντάφυλλος έχει υπογράψει ήδη συμβόλαιο για 3+2 χρόνια. Θυμίζουμε ότι το εν λόγω κέντρο είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Αθήνα και έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν σημαντικά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής.

Δείτε ακόμα:

Survivors: Από την ζούγκλα στην πίστα οι παίκτες – Τα νυχτερινά σχήματαΤριαντάφυλλος: Από το Survivor στο Fame Story και χρυσή συμφωνία με Κοκλώνη;

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com.

The post Τριαντάφυλλος: Με Γαρμπή Σχοινά σε 90’s reunion – Άκυρο το Βίσση Βανδη appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα