Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες μας μιλάει για όλα

18:39 27/4/2021 - Πηγή: Youfly

Ο τηλεοπτικός και αγαπημένος μας «Κυριάκος», Βαγγέλης Αλεξανδρής, από τη σειρά Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1 μιλά στο youfly.com για τη μεγάλη αυτή επιτυχία που βιώνει.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη σας είχατε πει ότι οι Άγριες Μέλισσες σας έφεραν πολύ τύχη στη ζωή σας…

Nαι αυτή είναι η αλήθεια. Mόλις έκλεισα τη συμφωνία για να παίξω στις Άγριες Μέλισσες  μετά από τρεις μήνες έμεινε έγκυος η γυναίκα μου και εν συνεχεία έγινα πατέρας. Επίσης παντρεύτηκα και τα

επαγγελματικά μου πάνε καλά.

Ο χαρακτήρας που υποδύεστε είναι από τους αγαπημένους του κοινού. Το εισπράττετε αυτό;

Ναι αυτό είναι αλήθεια και το εισπράττω από τη πρώτη στιγμή. Ακόμη και τώρα που είμαστε εσώκλειστοι όταν βγαίνω έξω νιώθω μια θετική αύρα τριγύρω μου και πραγματικά χαίρομαι που ο Κυριάκος, ο ήρωας που υποδύομαι έχει αγαπηθεί τόσο πολύ από το κοινό.

Έχει πολύ πλάκα όταν σταματάω με το αυτοκίνητο μου στα φανάρια. Άλλοι οδηγοί και συνοδηγοί αυτοκινήτων έρχονται δίπλα μου για να μου πουν διάφορα για το ρόλο μου. Είτε θα με παινέψουν για το πόσο καλός πατέρας είμαι για το Μπάμπη είτε πάλι θα συμβουλέψουν να βοηθήσω το Μπάμπη να βρει την άκρη του με την Ασημίνα.

Σας ξάφνιασε αυτή η δύναμη της τηλεοπτικής εικόνας και η αναγνωρισιμότητα που ήρθε μέσα από τη συμμετοχή σας στις «Άγριες Μέλισσες»;

Κοιτάξτε να δείτε. Δεν είμαι καινούριος στο χώρο. Έχω κάνει και τηλεόραση και κινηματογράφο οπότε για να πω την αλήθεια δεν ξαφνιάστηκα. Απεναντίας επειδή εξαρχής πίστεψα πολύ στη σειρά αυτή περίμενα την επιτυχία της. Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης γράψανε μια πάρα πολύ ωραία ιστορία. Από κει κι έπειτα αξίζουν συγχαρητήρια στη παραγωγή και στον ΑΝΤ1 που στήριξαν την επιλογή και φθάσαμε στο πολύ καλό αποτέλεσμα που βλέπουμε όλοι στις οθόνες μας.

Η πρώτη φορά που εξεπλάγην θετικά και ένιωσα μάλιστα και λίγο αμήχανα ήταν το 2008 όταν πρωτοέπαιξα στο σίριαλ «Σε είδα». Τότε ανεβαίνοντας στο μετρό είδα τον κόσμο να με αναγνωρίζει και πραγματικά σάστισα. Τώρα μπορώ διαχειριστώ καλύτερα αυτή την αναγνωρισιμότητα και ειλικρινά χαίρομαι που μιλάω με τον κόσμο και εισπράττω την αγάπη τους.

Ο ρόλος του Κυριάκου και η αγάπη του για την Ουρανία

Πως νιώσατε όταν πρωτοδιαβάσατε το ρόλο σας;

Με γοήτευσε από τη πρώτη στιγμή ο ρόλος του Κυριάκου. Καλλιτέχνης στη δεκαετία του ’50, ένας μποέμ τύπος με την ευαισθησία που διακατέχει τους μουσικούς…

Το ενδιαφέρον όλων πλέον στο Διαφάνι είναι στραμμένο από τη μια στη κόντρα Μιλτιάδη – Δούκα και από την άλλη στη μάχη που δίνουν για την επιμέλεια του γιου τους ο Νικηφόρος με την Ασημίνα. Πως εξελίσσονται τα πράγματα στη συνέχεια;

Αυτό το οποίο μπορώ να σας πως είναι ότι πλέον βλέπουμε ότι όλα βγαίνουν στην επιφάνεια και κάθε κατεργάρης φαίνεται να πηγαίνει στο πάγκο του. Όλα τα μυστικά βγαίνουν στη φόρα.

Ο Κυριάκος μετά την πρώτη επαγγελματική αποτυχία της Ουρανίας με το υφασματέμπορο  Μίμη Τσαμπαρδή είναι πολύ επιφυλακτικός για το επόμενο βήμα της. Στέκεται στο πλάι της αυτή τη φορά;

Κοιτάξτε είναι επιφυλακτικός γιατί την αγαπάει την Ουρανία και βλέποντας τι έχει συμβεί δεν θέλει να τη δει ξανά λυπημένη. Φυσικά και θα τη στηρίξει και θα είναι στο πλάι της στη συνέχεια. Κατάλαβε κι αυτός κάποια πράγματα και προσπαθεί να τη στηρίξει όσο μπορεί

Οι εξελίξεις με την βιοτεχνία της Ουρανίας

Θα βοηθήσει την Ουρανία να κάνει πράξη το όνειρο της και να πετύχει;

Βεβαίως και θα τη βοηθήσει. Απλώς όπως σας είπα είναι λίγο επιφυλακτικός λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν με τη συνεργασία που είχε η Ουρανία με τον Τσαμπαρδή. Βλέπετε ο Κυριάκος είναι και άνθρωπος που λέμε της πιάτσας και γι’ αυτό έχει αυτή τη στάση.

Πως εξελίσσεται η συνεργασία της Ουρανίας με το  Σαραντόπουλο;

Φαίνεται ότι θα προχωρήσει…

Θα ανοίξει ο δρόμος από δω και πέρα για την Ουρανία;

Αυτή τη φορά φαίνεται τα πράγματα να πηγαίνουν καλύτερα. Η Ουρανία αξίζει να πετύχει  γιατί είναι η γυναίκα που ότι κάνει το κερδίζει με το σπαθί της.

Η σχέση πατέρα – γιου και το τραγούδι

Με το γιό σας το Μπάμπη τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια;

Αυτό που ξέρω και θα δείτε στη συνέχεια είναι ότι με το Μπάμπη τρέχουμε στις δισκογραφικές. Ο Μπάμπης θα τραγουδήσει τους στίχους του Κυριάκου. Και θα κάνει επιτυχία γιατί ότι ο γράφει ο Κυριάκος είναι εγγύηση.

Στη συνεργασία σας αυτή θα έχει θέση και η Δρόσω;

Θα κάνουμε πρόταση στη Δρόσω και θα της επιμείνουμε να τραγουδήσει μαζί μας. Θα περιμένουμε να δούμε κι εμείς τι θα αποφασίσει τελικά.

Θα τον συνετίσετε ως προς την επιμονή του να συνεχίζει να αγαπά την Ασημίνα;

Ο Κυριάκος είναι υπέρ του έρωτα έτσι κι αλλιώς. Απλά το θέμα είναι ότι τα πράγματα είναι δύσκολα και προσπαθεί ο Κυριάκος να τον προστατεύσει. Θέλει να προστατεύσει το Μπάμπη και όλη του την οικογένεια γιατί μη ξεχνάμε ότι η ιστορία μας εξελίσσεται σε μια μικρή και κλειστή κοινωνία και όλα είναι στο τραπέζι του καφενείου. Αν πραγματικά ο Κυριάκος δει ότι υπάρχει έρωτας και από τις δύο πλευρές τότε θα είναι από εκείνους που θα το υποστηρίξει.

Υπάρχει πιθανότητα στη συνέχεια να δούμε μαζί το Μπάμπη και την Ασημίνα;

Αυτό το γνωρίζουν μόνο οι σεναριογράφοι. Εγώ δεν το ξέρω πάντως.

Τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Πως είναι η συνεργασία σας με το Γιάννη Βασιλώτο και την Αμαλία Καβάλη;

Είναι εξαιρετικά πλάσματα και τα δύο. Είμαι πάρα πολύ τυχερός που συνεργάζομαι μαζί τους. Με το Γιάννη πηγαινοερχόμαστε μαζί στα γυρίσματα. Πάω και τον παίρνω με το αυτοκίνητο μου από το σπίτι του. Μένουμε και κοντά οπότε έχουμε αναπτύξει και μια μεγαλύτερη φιλία. Να φανταστείτε έρχεται και με βοηθάει σε δουλειές του σπιτιού. Η Αμαλία από την άλλη είναι μια πάρα πολύ ταλαντούχα ηθοποιός. Νομίζω ότι και οι δυο τους θα διαπρέψουν  και θα ασχοληθούμε πολύ μαζί τους τα επόμενα χρόνια.

Θα θέλαμε να φέρετε στο νου σας κάτι που να συνέβη στα μέχρι τώρα γυρίσματα που έχετε πάρει μέρος και να προξένησε γέλιο;

Μια τέτοια σκηνή είχαμε σε ένα γύρισμα μέσα στο ραφτάδικο όπου εμφανίζεται ο Νικηφόρος. Σχεδόν όλοι ξέρουν τι συμβαίνει με το Μπάμπη και την Ασημίνα, υπάρχει μια αμηχανία, περίεργα βλέμματα εκτός από το  Κυριάκο ο οποίος εκείνη τη στιγμή αρχίζει ένα μονόλογο. Μιλά για το Χασάν, το παστουρμά καμήλας αφήνοντας έκπληκτους τους γύρω μου μιας και δεν ήξεραν τι θα πω.

Ήταν μια ιστορία που σκαρφίστηκα ο ίδιος, πήρα το οκέι φυσικά από τη Μελίνα Τσαμπάνη. Αλλά επειδή ήταν εκτός σεναρίου ο μονόλογος μου αυτός προκάλεσα την έκπληξη των συναδέλφων μου και του σκηνοθέτη μας του Σταμάτη Πατρώνη.

Ο τρίτος κύκλος και τα μελλοντικά σχέδια

Θα είστε και στο νέο κύκλο των «Άγριων Μελισσών»;

Είμαστε σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις. Θεωρώ πως όλα θα πάνε καλά. Η Μελίνα με θέλει, ο σκηνοθέτης με θέλει. Αυτή τη στιγμή συζητάω με την παραγωγή.

Θεατρικά σχέδια κάνετε;

Θέατρο θα σκεφτώ να κάνω μόνο όταν ηρεμήσουν τα πράγματα από πλευράς πανδημίας και μπούμε σε μια κανονικότητα. Να φανταστείτε είχα κλείσει συμφωνία για να παίξω σε δύο ταινίες εποχής αυτό το καλοκαίρι οι οποίες τελικά πήραν αναβολή για του χρόνου λόγω της όλης κατάστασης.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ή αλλιώς ο αγαπημένος μας Κυριάκος Βαμβακάς σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Youfly.com.

Δείτε επίσης:

Άγριες Μέλισσες: Το τραγικό τέλος για 4 πρωταγωνιστές στη σειράΆγριες Μέλισσες: Η Ελένη κρύβει από τον Λάμπρο την αλήθεια για το παιδί

Εάν επιθυμείτε να σχολιάσετε το παραπάνω άρθρο ή οτιδήποτε άλλο στο Youfly, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο Facebook ή στείλτε μας μήνυμα στο Twitter. Για φωτογραφικό υλικό και ιστορίες, μεταβείτε στο Instagram μας.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Youfly.com

The post Βαγγέλης Αλεξανδρής: Ο Κυριάκος από τις Άγριες Μέλισσες μας μιλάει για όλα appeared first on Youfly.

Keywords
Τυχαία Θέματα