Οι 10 συνταγές που λατρέψατε το 2020 μέσα στο Argiro.gr

11:31 29/12/2020 - Πηγή: Argiro
Όσο πλησιάζει το τέλος του 2020 όλο και νιώθω μια μεγαλύτερη ανακούφιση. Αισιοδοξώ για την Νέα Χρονιά και πιστεύω ότι το 2021 θα είναι ευοίωνο και χαρούμενο με υγεία για όλο τον κόσμο. Η αλήθεια είναι ότι με τόση ψυχολογική και συναισθηματική πίεση όλη την χρόνια που διανύσαμε, όλοι μας βρήκαμε διέξοδο στο μαγείρεμα. Γιατί το να μαγειρεύεις σε χαλαρώνει και με αυτό τον τρόπο περνάς την αγάπη σου και το συναίσθημα σου σε αυτούς που αγαπάς.

Κάθε χρόνο στο τέλος της χρονιάς κάνω απολογισμό και μου αρέσει να
βλέπω ποιες συνταγές μαγειρικής ψάξατε περισσότερο μέσα στο www.argiro.gr που τόσο πολύ έχετε αγαπήσει τα 11 χρόνια που βρίσκεται στον αέρα.Η επιτυχία του Argiro.gr, που το αγαπώ όσο τίποτε άλλο, οφείλεται στην δική σας αγάπη για την δουλειά μου, στο ότι εμπιστεύεστε τις συνταγές μου, τα μυστικά μαγειρικής που σας δίνω σε κάθε συνταγή. Αγαπάτε να μαγειρεύετε στα τραπέζια σας τα μενού που σας φτιάχνω για εποχές και περιστάσεις ενώ ξεχωρίζετε ακόμα και κάθε εβδομάδα τα χρηστικά άρθρα για την συντήρηση τροφίμων, τα υλικά της κάθε εποχής, το ημερολόγιο κουζίνας, για να μην ξεχνάμε πότε φτιάχνουμε το κάθε τι, ακόμα και την ιστορία της κάθε συνταγής, όποτε αυτό είναι εφικτό.

Αυτή λοιπόν την δύσκολη χρόνια που μας πέρασε, μαγειρέψαμε όλοι μας πάρα πολύ.Από τις 4.000 συνταγές μαγειρικής που βρίσκονται μέσα στο www.argiro.gr και από τις 100 διαφορετικές κατηγορίες συνταγών που καλύπτουν κάθε τι που αναζητάτε, από την ελληνική και διεθνή κουζίνα, συνταγές vegan, vegetarian και συνταγές για ειδική διατροφή, video μαγειρικής, συνταγές χωρίς ζάχαρη, συνταγές για νηστεία, συνταγές για γλυκά, χρηστικά άρθρα κουζίνας και μυστικά μαγειρικής, αυτές είναι οι συνταγές που λατρέψατε στο Argiro.gr το 2020 (που είχαν εκατομμύρια χτυπήματα από την αρχή μέχρι τις τελευταίες ημέρες του 2020):

Τα γιουβαρλάκια με αυγολέμονο είναι ίσως το πιο μαμαδίστικο φαγητό. Εδώ θα βρείτε την πιο νόστιμη σπιτική συνταγή για γιουβαρλάκια, μαζί με όλα τα μυστικά και τις παραλλαγές της!Γιουβαρλάκια αυγολέμονοΗ καλύτερη συνταγή για σπιτική ζύμη πίτσας. Όσοι τη δοκιμάσατε, δεν την αλλάζετε με καμία!Βασική ζύμη για πίτσα: Δείτε τη συνταγήΣπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό. Μια παραδοσιακή κλασική συνταγή. Εύκολο, γρήγορο, οικονομικό, υγιεινό και νηστίσιμo!Σπανακόρυζο λεμονάτο και σπυρωτό: Δείτε τη συνταγήΟι κόκκινες φακές σούπα είναι ένα παραδοσιακό και θρεπτικό φαγητό που οι περισσότεροι έχουμε συνδέσει με τα παιδικά μας χρόνια. Δώστε βάση στις λεπτομέρειες της εκτέλεσης και στα υλικά της συνταγής, και φτιάξτε τες, ακόμα νοστιμότερες!Φακές: Δείτε τη συνταγήΑφράτα σουτζουκάκια με κόκκινη σάλτσα και ρύζι. Μια φανταστική συνταγή, εύκολη, με όλα τα μυστικά της. Φτιάξτε τα οπωσδήποτε να αναστενάξει το σύμπαν!Σουτζουκάκια με ρύζι: Δείτε τη συνταγήΗ καλύτερη κλασική συνταγή με όλα τα μυστικά, για παραδοσιακή κόκκινη χυλωμένη φασολάδα χωρίς μούλιασμα. Απλά τέλεια!Κόκκινη χυλωμένη φασολάδα: Δείτε τη συνταγήΤα ρεβύθια στο φούρνο είναι η ρεβυθάδα που φτιάχνουμε στην Πάρο. Τα λατρεύω γιατί μεγάλωσα μ’αυτά! Ακόμα κι αυτοί που δεν αγαπούν τα ρεβύθια ορκίζονται σ΄αυτή τη γεύση! Υγιεινό, νηστίσιμο, vegan, ότι καλύτερο για τη σαρακοστή αλλά και για όλο το χρόνο!Ρεβύθια στο φούρνο: Δείτε τη συνταγήΕύκολοι και αφράτοι παραδοσιακοί κολοκυθοκεφτέδες σαν της γιαγιάς! Ένας ελληνικός μεζές που δεν πρέπει να λείπει από κανένα ελληνικό τραπέζι. Φτιάξτε τους γιατί είναι φανταστικοί!Κολοκυθοκεφτέδες: Δείτε τη συνταγήΗ καλύτερη ελληνική συνταγή για γεμιστά με ρύζι. Νηστίσιμο φαγητό χωρίς κιμά, που πρέπει να δοκιμάσετε! Και όλα μου τα μυστικά για το πιο ωραίο λαδερό του καλοκαιριού. Νοστιμιά σαν τα σπιτικά γεμιστά στο ταψί δεν υπάρχει!Γεμιστά: Δείτε τη συνταγήΌσα χρόνια κι αν περάσουν, όλοι έχουμε στη γευστική μας μνήμη καταχωρημένα τα σπιτικά μακαρόνια με κιμά! Αγαπημένο φαγητό με αρώματα μαμάς και σπιτιού!Αξεπέραστα μακαρόνια με κιμά: Δείτε τη συνταγήΕλπίζω να συνεχίσετε να μαγειρεύετε με πάθος και στην νέα χρονιάΧρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία Με αγάπηΑργυρώΔείτε και τις 10 πιο δημοφιλείς συνταγές για γλυκά στο Argiro.gr για το 2020:

Τα 10 γλυκά που λατρέψατε το 2020 μέσα στο Argiro.gr

The post Οι 10 συνταγές που λατρέψατε το 2020 μέσα στο Argiro.gr appeared first on Argiro.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα