Avocado Soy Sprout Salad
Be my Chef από το εστιατόριο Akakiko
ΥΛΙΚΑ
• 1 πακέτο ανάμεικτα φύλλα σαλάτας
• 1 αβοκάντο
• 50 γρ. βλαστούς σόγιας
• 50 γρ. μαριναρισμένο λάχανο kimchi
• 2 κ. σουπας γλυκό τσίλι (προαιρετικά)
Dressing
• 1 κουτάλι γλυκού σόγια
• 1 κουτάλι σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
• 3 κουτάλια σούπας χυμό λεμονιού
• 10 γρ. Λευκό σουσάμι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζετε πρώτα το dressing για τη σαλάτα, αναμιγνύοντας όλα τα συστατικά πολύ καλά μέχρι
Κρατάτε στην άκρη και ετοιμάζετε τη σαλάτα. Βάζετε τα ανάμεικτα φύλλα σαλάτας σε ένα μπολ και στη συνέχεια τοποθετείτε το αβοκάντο, τους βλαστούς σόγιας και το λάχανο.
Περιχύνετε το dressing και αναμιγνύετε τη σαλάτα.
Σερβίρετε και βάζετε τελευταίο το γλυκό τσίλι.
Με πηγή έμπνευσης τις συνταγές χωρών της Ασίας, οι καταξιωμένοι σεφ του εστιατορίου Akakiko ετοιμάζουν fusion πιάτα υψηλής γαστρονομίας, που απολαμβάνουμε σε περιβάλλον πέντε αστέρων, σε δύο από τα κορυφαία ξενοδοχεία του νησιού, σε Λεμεσό και Πάφο.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Δέκα λόγοι για να τρώμε πιο συχνά αγκινάρες - Τα εκπληκτικά οφέλη για την υγεία μας
- Πως φτιάχνω αποξηραμένα μυρωδικά
- Η δίαιτα που κρατάει τους διάσημους αθλητές στην κορυφή
- Φανουρόπιτα: Τι συμβολίζει, πότε και γιατί τη φτιάχνουμε
- Δίαιτα της NASA: Χάστε μέχρι 10 κιλά σε 2 εβδομάδες!
- Τα 10 πιο χρήσιμα ταπεράκια για το σχολείο
- Nomad Bread & Coffee
- Aσιατική σαλάτα με σολομό
- «Τριαντάφυλλα» με μήλο