“Saccotini” με 4 τυριά και μανιτάρια
10:49 3/5/2022
- Πηγή: Χρυσές Συνταγές
Υλικά
Μια συσκευασία 250 γρ. «saccotini»
50 γρ. καρυδόψιχα
40 γρ. βούτυρο ανάλατο
1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη
400 γρ. μανιτάρια πορτομπέλο, σε φέτες
1 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι (ή ξηρό)
60 ml λευκό κρασί
60 ml κρέμα γάλακτος
60 ml νερό που βράσατε τα “Saccotini”
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια κατσαρόλα βάζετε νερό να βράσει με 1 κουταλιά αλάτι.
Σε ένα στεγνό τηγάνι σοτάρετε την καρυδόψιχα ανακατεύοντας μέχρι να πάρει λίγο χρώμα και να μυρίσει. Τη βγάζετε σε ένα μπολ.
Στο
Ρίχνετε τα μακαρόνια στο νερό που κοχλάζει και βράζετε για 4 λεπτά. Τα στραγγίζετε και τα μεταφέρετε κατευθείαν στην στο τηγάνι με τα μανιτάρια. Προσθέστε λίγο από το νερό που τα βράσατε και ανακατέψτε.
Μεταφέρετε σε πιατέλα και πασπαλίζετε με την καρυδόψιχα και μπόλικο μαύρο πιπέρι. Σερβίρετε αμέσως.
Keywords
μανιταρια, τυρια, μπολ, μακαρονια, φαιη σκορδα, θυμαρι, αλατι, ιδιο, κρασι, μαυρο, μπολ, νερο, πιπερι, σκορδα, σκορδο, τηγανι, χρωμα, λευκο
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Αυγοκοτόσουπα, Κινέζικη Συνταγή Για Θρεπτική Σούπα
- Τρουφάκια φράουλα
- Χοιρινό κότσι με μαυροδάφνη, μέλι και γαρύφαλλο
- Παξιμαδάκια με γλυκάνισο και αμύγδαλα
- Σπαγγέτι aglio-olio (σκόρδο-λάδι)
- Spring Rolls με crab sticks
- Μπισκότα αμυγδάλου με βρώμη
- Μελιτζάνες κοκκινιστές με ροδόμελο και ελιές
- Σολομός με κινόα και κάσιους
- Κρέμα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα