Super Food σαλάτα με Κόκκινο Λάχανο, Σιτάρι και Πρόβειο Γιαούρτι

Προσθήκη στα αγαπημένα

• Προετοιμασία : 25 λεπτά

• Χρόνος Ψησίματος : 0

• Μερίδες : 4- 5

Υλικά

½ λάχανο Κόκκινο (κραμπί, τριμμένο )1 φλιτζάνι Σιτάρι (βρασμένο)200 γρ φασόλια Σόγιας1 Αβοκάντο (κομμένο σε λωρίδες )1 Αγγουράκι (κομμένο σε ροδέλες )200 γρ Πισσουρκώτικο Πρόβειο Γιαούρτι Χαραλαμπίδης Κρίστης60 ml Ελαιόλαδο1 Πορτοκάλι (καθαρισμένο και κομμένο σε μοίρες )Λίγα φύλλα φρέσκου ΔυόσμουΑλάτι & Πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνετε όλα τα υλικά, εκτός τον δυόσμο και το πορτοκάλι.

Ανακατεύετε καλά και μεταφέρετε το μείγμα σε πιατέλα σερβιρίσματος.

Τέλος γαρνίρετε με φύλλα δυόσμου, τις μοίρες από το πορτοκάλι και σερβίρετε.

Tip : Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει το κόκκινο λάχανο, μπορείτε να αντικαταστήσετε το υλικό με βρασμένα παντζάρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα