Αναρόκρεμα παγωτό
10:06 24/6/2022
- Πηγή: Χρυσές Συνταγές
Υλικά
600 γρ. φρέσκια αναρή ανάλατη
200 γρ. ζάχαρη άχνη
1 κουταλάκι κανέλα φρεσκοκοπανισμένη
60 γρ. ανθόνερο
600 γρ. φρέσκια κρέμα
150 γρ. αμύγδαλα καβουρδισμένα
Για γαρνίρισμα
Γλυκό περγαμόντο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Λιώνουμε την αναρή με πιρούνι και προσθέτουμε την άχνη, την κανέλα και το ανθόνερο. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Προσθέτουμε την φρέσκια κρέμα και χτυπούμε σε μίξερ για 2’ περίπου, μέχρι να πήξει η κρέμα. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα (ακοπάνιστα) και ανακατεύουμε.
Βάζουμε το μείγμα σε ορθογώνια φόρμα (την οποία έχουμε καλύψει με πλαστική μεμβράνη) και παγώνουμε. Βγάζουμε από την κατάψυξη περίπου 5’ πριν το σερβίρισμα.
Κόβουμε σε φέτες πάχους 1 εκατοστού και σερβίρουμε με γλυκό περγαμόντο κομμένο σε φετάκια.
Keywords
Τυχαία Θέματα
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Αναρόκρεμα παγωτό
- Ιταλικό ψητό κοτόπουλο «Βεζούβιο»
- Τζατζίκι με γλιστρίδα
- Κοτόπουλο στιρ-φράι με πιπεριές
- Κολοκυθάκια γεμιστά με αβγολέμονο
- Αν δεν φάω κρέας, είναι λες και δεν έχω φάει… ΝΟΤ!
- Σπαγγέτι ολικής με ψαρονέφρι
- Πέννες με 3 είδη μανιταριών
- Τσιπούρα με βασιλικό στο φούρνο
- Μπιφτέκια με κόκκινο κρασί και φορμόζες
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές