Αρνίσια παϊδάκια με μπαχαρικά

Προσθήκη στα αγαπημένα Από τον Γιώργο Ερωτοκρίτου 

ΥΛΙΚΑ
1 κιλό παϊδάκια αρνίσια,
4 κουταλιές ελαιόλαδο,
1 κουταλάκι κόλιαντρο σε σκόνη,
1 κουταλάκι κύμινο (αρτυσιά),
½ κουταλάκι καυτερή πιπεριά,
1 κουταλάκι κρεμμύδι σε σκόνη,
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη,
1 κουταλιά μουστάρδα,
1 κουταλάκι βαλσαμικό ξίδι,
1 κουταλιά αλάτι χοντρό, πιπέρι.ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα βαθύ μπολ, βάζετε όλα τα υλικά της συνταγής, ανακατεύετε καλά και αφήνετε να σταθούν για 30 λεπτά, ώστε να ενωθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.

Βγάζετε

τα παϊδάκια και τα στεγνώνετε τοποθετώντας τα σε ένα πιάτο στο οποίο έχετε στρώσει απορροφητικό χαρτί κουζίνας.

Στη συνέχεια, ρίχνετε λίγο ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και το βάζετε σε δυνατή φωτιά.

Τηγανίζετε τα παϊδάκια για 5 λεπτά από την κάθε τους πλευρά.

Σερβίρετε με ψητά ή φρέσκα λαχανικά και πατάτες με φλούδα.

ΤΙΡ
H μυρωδιά από το αρνί πολλές φορές είναι έντονη, γι’ αυτό μαρινάρετέ το από το βράδυ με ελαιόλαδο, μαύρη ζάχαρη και τριμμένο σκόρδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αρνίσια,arnisia