Κέικ με ελαιόλαδο

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ

2/3 φλ. ελαιόλαδο Απαρθενάσα3 αβγά μικρά1/2 φλ. ζάχαρη2/3 φλ. γάλα1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας3 κ.σ. χυμό λεμόνιΞύσμα από 1 λεμόνι2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/3 κ.γ. αλάτι1/2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αβγά, τη ζάχαρη, το ελαιόλαδο και το αλάτι.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και ανακατεύουμε μέχρι να γίνουν ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αλείφουμε μία φόρμα 24 εκ. με ελάχιστο ελαιόλαδο.
Ρίχνουμε τη ζύμη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (180ο C) για 35-40 λεπτά.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κέικ,keik