Σαλάτα Caprese

Προσθήκη στα αγαπημένα

ΥΛΙΚΑ

6 μέτριες, κόκκινες ντομάτες σε ροδέλες

2 μπάλες (2 Χ 150 γρ. ή 2 Χ 125 γρ.) τυρί μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες

½ φλ. φύλλα βασιλικού

1/4 φλ. ελαιόλαδο,

1-2 κουταλάκια βαλσάμικο ξίδι (προαιρετικά)

Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, ρίγανη

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βάζετε εναλλάξ σε μια πιατέλα ροδέλες ντομάτας και μοτσαρέλας, γαρνίροντάς τις στα ενδιάμεσα με φυλλαράκια βασιλικού. Τις ραντίζετε με το ελαιόλαδο και σκορπάτε εδώ και κει, αν θέλετε, λίγες σταγόνες βαλσάμικο ξίδι. Πασπαλίζετε την επιφάνειά τους με αλάτι, πιπέρι και ελάχιστη τριμμένη ρίγανη και σερβίρετε.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαλάτα Caprese,salata Caprese