Σούπα κοτόπουλο με κριθαράκι
ΥΛΙΚΑ
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 καρότο, ψιλοκομμένο
1 κλωναράκι σέλινο, ψιλοκομμένο
1 κ.γ. πάστα ντομάτας, “Μιτσίδη”
4 μπουτάκια κοτόπουλο, με κόκαλο και δέρμα
1 κύβο ζωμό κοτόπουλου «Μιτσίδη» διαλυμένο σε 1 λίτρο νερό
¼ κ.γ. νιφάδες τσίλι ή σκόνη τσίλι
¾ φλ. κριθαράκι, “Μιτσίδη”
2 κ.σ. μαϊντανό
100 γρ. φέτα συν επιπλέον έξτρα για πασπάλισμα
Αλάτι και πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα
Βγάζουμε το κοτόπουλο από την κατσαρόλα και το αφήνουμε κατά μέρος. Βάζουμε στην κατσαρόλα το κριθαράκι και σιγοβράζουμε μέχρι να είναι ψημένο αλ ντέντε. Κόβουμε το κοτόπουλο σε λωρίδες και το βάζουμε στην κατσαρόλα (πετάμε το δέρμα και τα κόκαλα). Θρυμματίζουμε τη φέτα και την προσθέτουμε να πάρει μια βράση.
Σερβίρουμε τη σούπα ζεστή με επιπλέον φέτα, μαϊντανό και νιφάδες τσίλι.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Συνταγές
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Χρυσές Συνταγές
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Συνταγές
- Γιουβετσάδα με κατσικάκι και κεφαλοτύρι
- Γλύκισμα Σαβουαγιάρ, ελαφρύ και απολαυστικό!
- Tυροκούλουρο στριφτό Θεσσαλίας
- Βραδινό φαγητό
- Θράψαλο και καλαμάρι διαφορές
- Κόκορας Μπαρδουνιώτικος
- Ρολάκια με χοιρομέρι
- Πεπόνι με Xοιρομέρι Πιτσιλιάς ΠΓΕ
- Burger βοδινό με ποσυρτή και τυρί τσένταρ
- Κοτόπουλο γεμιστό με τυρί και λούντζα