“Ο Δήμαρχος Θέρμης στο Αριστοτέλειο Κολλέγιο: Έμπνευση και Πρόταση για τους Νέους της Επόμενης Γενιάς”

10:25 9/2/2024 - Πηγή: Sch

Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχθήκαμε στις νέες εγκαταστάσεις του Αριστοτελείου Κολλεγίου τον Δήμαρχο Θέρμης, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο και τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Στυλιανό Αποστόλου. Ο δήμος Θέρμης, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκει το σχολείο μας, γνωρίζει τεράστια ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια και με τη φωτισμένη διοίκηση του κ. Παπαδόπουλου αναδεικνύεται σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους του νομού Θεσσαλονίκης. Ο κ. Παπαδόπουλος, καταξιωμένος στην κοινωνία της Θέρμης, εκλεγμένος αδιαλλείπτως ως Δήμαρχος

από το 1998, απευθύνθηκε στους μαθητές του Λυκείου και της Γ Γυμνασίου με μια σύντομη και περιεκτική σε νοήματα ομιλία. Ταυτόχρονα προσκάλεσε τους μαθητές να επισκεφτούν το Δημαρχείο και να οργανώσουν μια προσομοίωση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του δήμου. Αίσθηση προκάλεσε η αμεσότητα και η ταπεινότητα με την οποία μίλησε στους μαθητές του σχολείου μας, στοιχεία που χαρακτηρίζουν την ευγενή ποιότητα του ανδρός και επιβεβαιώνουν με τον πιο ένδηλο τρόπο το προελθόν από τα βάθη της αρχαιότητας «ἀρχή ἄνδρα δείκνυσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Ο Δήμαρχος Θέρμης, Αριστοτέλειο Κολλέγιο, Έμπνευση, Πρόταση, Νέους, Επόμενης Γενιάς”,“o dimarchos thermis, aristoteleio kollegio, ebnefsi, protasi, neous, epomenis genias”