“Συνεργασία του Αριστοτελείου Κολλεγίου με την ΕΝΑΛΕΙΑ: Καθαρισμός Παραλίας για Ένα Βιώσιμο Μέλλον”

10:01 15/12/2023 - Πηγή: Sch

Το Αριστοτέλειο Κολλέγιο, ως Σχολείο – Πρεσβευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου παρέδωσε ένα ισχυρό μήνυμα για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος: συνεργάστηκε με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία ΕΝΑΛΕΙΑ σε μια προσπάθεια καθαρισμού της παραλίας Αγγελοχωρίου. Η δράση αυτή  αντιπροσωπεύει τη δέσμευση του σχολείου μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη διατήρηση του θαλάσσιου οικοσυστήματος.

Η συνεργασία με την ΕΝΑΛΕΙΑ

δεν αποτελεί μόνο μια πρωτοβουλία καθαρισμού παραλίας, αλλά είναι επίσης ένα βήμα προς την κατεύθυνση της Παιδείας για τη βιωσιμότητα και της δράσης για ένα καλύτερο μέλλον.

Με την αυξανόμενη ευαισθησία των μαθητών μας σε θέματα περιβάλλοντος, το ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ παρουσιάζεται ως πρωτοπόρος στην προσπάθεια να διαμορφώσει μια γενιά που αναγνωρίζει την ανάγκη για δράση προς την προστασία του περιβάλλοντος και την επίτευξη ενός βιώσιμου μέλλοντος.

Τη δράση οργάνωσαν οι εκπαιδευτικοί- συντονιστές του προγράμματος κ. Παπαζέτης Κων/νος και κ. Παπαχρήστου Μαίρη σε συνεργασία με τους εθελοντές της ΕΝΑΛΕΙΑ κ. Αντωνίου Ειρήνη και κ. Κατσαρίνη.

Keywords
Τυχαία Θέματα
“Συνεργασία, Αριστοτελείου Κολλεγίου, ΕΝΑΛΕΙΑ, Καθαρισμός Παραλίας, Βιώσιμο Μέλλον”,“synergasia, aristoteleiou kollegiou, enaleia, katharismos paralias, viosimo mellon”