Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και πρώην υφυπουργό, Παύλο Χαϊκάλη

Ο ΣΥΡΙΖΑ τόσες ανακοινώσεις έχει βγάλει (και μπράβο του) για τις καταγγελίες ηθοποιών που υπέστησαν σεξουαλική κακοποίηση ή σεξουαλική παρενόχληση, αλλά γιατί δεν λέει και δυο κουβέντες για τα όσα αποκαλύπτονται για τον ηθοποιό και πρώην υφυπουργό Κοινωνικών Ασφαλίσεων στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου, Παύλο Χαϊκάλη; Ήρεμα ρωτάμε….

Τέλος δεν

έχουν οι καταγγελίες για τον ηθοποιό Παύλο Χαϊκάλη. Σύμφωνα με μία νέα μαρτυρία που αναρτήθηκε στο twitter από την Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιό και σεναριογράφο, Sky Maddas, ο Παύλος Χαϊκάλης της έστελνε χυδαία sms το 2011, όταν εκείνη ήταν ανήλικη.

Γράφει η Sky Maddas:«Αύγουστος του 2011. Χτυπάει το μέσεντζερ και βλέπω το όνομα του κ. Χαϊκάλη. Είχα ταχυπαλμία, Από μικρή ήθελα να γίνω ηθοποιός και εκείνη την περίοδο έβλεπα φανατικά το 50-50, μια από τις αγαπημένες μου ελληνικές σειρές μέχρι και σήμερα».«Ντράπηκα αλλά αναρωτιόμουν τι να απαντήσω σ’ αυτά τα μηνύματα που έλαβα. Σκεφτόμουν τι να γράψω να μην προσβάλλω τον κ. Χαϊκάλη. Σκεφτόμουν και σε ποιες φωτος μου αναφερόταν. Γιατί φωτό με κιλοτάκια δεν είχα ανεβάσει ποτέ σε κανένα σόσιαλ μου μιντια», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή της η ηθοποιός και σεναριογράφος. Ο ηθοποιός φαίνεται να της στέλνει μηνύματα με αφορμή μια φωτογραφία που είχε ανεβάσει στο Facebook. «Ειχα ανεβάσει φωτογραφίες μιας φίλης μου με μαγιό το καλοκαίρι του 2011 και είχα ανεβάσει μια φωτό με τα πόδια μου για να δείξω το χρώμα που έκανα. Ήταν η πρώτη φορά που κάποιος με έβλεπε σαν αντικείμενο του σεξ», εξηγεί η Sky Maddas.“Ειδα το βιντεο με τον κ. Χαικαλη και τον κ. Φιλλιπιδη να κοροιδευυν αισχρα τα θυματα σεξουαλικης κακοποιησης/βιασμου στο τουιτερ. Τοτε θυμηθηκα αυτα τα μνμτ. θυμηθηκα ποσο ασχημα ειχα νιωσει, ποσο ντραπηκα, ποσο δεν ηθελα να προσβαλω τον πολυ ηθοποιο #Χαικαλης
@thanasima_agna”.

Ειδα το βιντεο με τον κ. Χαικαλη και τον κ. Φιλλιπιδη να κοροιδευυν αισχρα τα θυματα σεξουαλικης κακοποιησης/βιασμου στο τουιτερ. Τοτε θυμηθηκα αυτα τα μνμτ. θυμηθηκα ποσο ασχημα ειχα νιωσει, ποσο ντραπηκα, ποσο δεν ηθελα να προσβαλω τον πολυ ηθοποιο #Χαικαλης @thanasima_agna pic.twitter.com/XNmihMnH69

— Sky Maddas (@SkyMaddas) February 6, 2021

“Aρσενικό παλιάς κοπής”
Υπενθυμίζεται ότι ο Παύλος Χαϊκάλης (ηθοποιός και πρώην υφυπουργός στην πρώτη κυβέρνηση του Αλ. Τσίπρα) προσπαθώντας να “δικαιολογήσει” τα αίσχη του μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή, είπε χοντράδες και αθλιότητες : «Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου, αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της. Αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Τη γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή, όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω. Δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου, αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου. Να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου; το θεωρώ λάθος. Δεν ακυρώνω τα λόγια της».

Το άρθρο Νέα καταγγελία για τον ηθοποιό και πρώην υφυπουργό, Παύλο Χαϊκάλη εμφανίστηκε πρώτα στο tomanifesto.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα