Χ.Ακάρ: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου από Τουρκία και Ελλάδα

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ συναντήθηκε με δημοσιογράφους μετά την Έκτακτη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του ΝΑΤΟ αναφέρει η εφημερίδα Hürriyet ερωτηθείς για την τελευταία κατάσταση στις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας.

«Διεξάγουμε τις συνομιλίες μας με ειλικρινή, ανοιχτό, ειλικρινή και διαφανή τρόπο», ανάφερε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας προσθέτοντας ότι τώρα είναι η σειρά της Τουρκίας για την τέταρτη συνάντηση. Ο κ. Άκαρ δήλωσε ότι περιμένουν την ελληνική αντιπροσωπεία στην Άγκυρα για τα ΜΟΕ και ότι το θέμα αυτό

αναφέρθηκε στη συνάντηση του με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

«Η συνάντηση με Παναγιωτόπουλο πήγε καλά. Με τον κ. Υπουργό, μαζί με τον Νίκο, ήταν πραγματικά ειλικρινής η συζήτηση και διαφανής, ανοικτή και ειλικρινής. Ας δημιουργήσουμε μια θετική ατμόσφαιρα», είπε.

Πραγματικά για την ευημερία των λαών των δυο χωρών για απολαύσουν οι λαοί των χωρών την ωραιότητα και τα πλούτη του Αιγαίου, υπάρχει τουρισμός, αλιεία, πολλά πλούτη υπάρχουν εκεί. Του είπα ότι πρέπει να μοιραστούμε αυτά τα πλούτη και πήρα μια θετική απάντηση. Και αναμένουμε να προχωρήσουμε προς αυτή την κατεύθυνση τις προσεχείς ημέρες, κατέληξε.

The post Χ.Ακάρ: Συνεκμετάλλευση του Αιγαίου από Τουρκία και Ελλάδα appeared first on The President.

Keywords
Τυχαία Θέματα