Διακήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης υποθέσεων κρατικών ενισχύσεων για τις ανάγκες της Γ. Γ. Π. Σ. και Ψ.Δ.

12:57 19/1/2024 - Πηγή: Gsis
Διακήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης υποθέσεων κρατικών ενισχύσεων για τις ανάγκες της Γ. Γ. Π. Σ. και Ψ.Δ.x.kaloumenouΠαρ, 01/19/2024 - 11:55 Τύπος σελίδας Νέα Περιγραφή teaser Διακήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης υποθέσεων κρατικών ενισχύσεων
για τις ανάγκες της Γ. Γ. Π. Σ. και Ψ.Δ.
Εμφάνιση φόρμας επικοινωνίας Κλειστό

Διακήρυξη ηλεκτρονικού, ανοικτού διαγωνισμού κάτω των ορίων για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών δημιουργίας Ψηφιακής Βιβλιοθήκης υποθέσεων κρατικών ενισχύσεων για τις ανάγκες της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, συνολικής προϋπολογισθείσας δαπάνης ενενήντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων ογδόντα τριών ευρώ και πενήντα εννέα λεπτών (92.583,59€), συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος προαίρεσης διάρκειας τριών ετών και του αναλογούντος ΦΠΑ, για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) μηνών από την υπογραφή της και κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής.

Keywords
Τυχαία Θέματα