Candy και Hoover στην έκθεση IFA 2022

Δύο γνωστές και αγαπημένες εταιρείες είχαν τη δική τους παρουσία δίπλα-δίπλα (μιας και ανήκουν στο ίδιο Group), εδώ στην έκθεση IFA 2022.

Η Candy ξεχώρισε με το πιο πολύχρωμο περίπτερο της έκθεσης παρουσιάζοντας όλες τις συσκευές της με χρώμα σε όποιο τόνο μπορείς να φανταστείς και connected με την εφαρμογή hOn.

H Hoover εντυπωσιακή όπως πάντα έδειξε με τον καλύτερο τρόπο το πως είναι η τεχνολογία στο σκούπισμα

σήμερα και όχι μόνο, παρουσιάζοντας λύσεις σε πλυντήρια ρούχων, πιάτων και ψυγεία, connected και αυτά με την εφαρμογή hOn.

Πάμε να δούμε τι νέο παρουσίασαν οι δύο εταιρείες εδώ στο Βερολίνο και την ετήσια πανευρωπαϊκή έκθεση τεχνολογίας IFA 2022.

Candy @ IFA 2022: Απλοποίησε τη ζωή σου και ζήσε μέσα σε ένα έξυπνο σπίτι

Το ιταλικό ταπεραμέντο ξεδιπλώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο μέσα από το περίπτερο της Candy. Η εμβληματική ιταλική μάρκα παρουσίασε προσιτές και εύχρηστες τεχνολογίες για όλους στις οικιακές συσκευές.

Οι περισσότερες νέες συσκευές της Candy επικοινωνούν με την εφαρμογή hOn Smart Home μέσω της οποίας η καθημερινή διαχείριση του σπιτιού σου μπορεί να γίνει ευκολότερη, πιο ευχάριστη και άνετη.

Candy Rapido: Πλυντήριο πιάτων με καινοτομίες

Το πλυντήριο πιάτων Rapido εισάγει καινοτομίες όπως για παράδειγμα, το πρόγραμμα Wash & Dry 35′, με δυνατότητα πλύσης και στεγνά πιάτα σε μόλις 35 λεπτά. Μέσω της εφαρμογής hOn θα λαμβάνεις έξυπνες συμβουλές, ειδικά προγράμματα και πολλά άλλα.

Candy Fresco: Ψυγείο που προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και προσωπικότητα

Το ψυγείο Fresco δημιουργήθηκε για να είναι ευέλικτο, διασυνδεδεμένο και να προσαρμόζεται σε κάθε ανάγκη και προσωπικότητα και αυτό συμβατό με την εφαρμογή hOn μέσω της οποίας μπορείς να έχεις τον απόλυτο έλεγχο για τα τρόφιμα που συντηρείς και να κάνεις εξ αποστάσεως τη διαχείριση των αποθεμάτων σου.

Candy RapidÓ PRO: Νέα σειρά πλυντηρίων και στεγνωτηρίων ρούχων

Το ταξίδι στο περίπτερο της Candy συνεχίζεται στον κόσμο των έξυπνων λειτουργιών, των νέων πλυντηρίων και στεγνωτηρίων της σειράς RapidÓ PRO, σχεδιασμένα να προσαρμόζονται σε κάθε σύγχρονο χώρο και γρήγορο τρόπο ζωής.

Χάρη στην πιο ολοκληρωμένη σειρά γρήγορων κύκλων είναι σχεδιασμένα να επιτυγχάνουν τέλεια αποτελέσματα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα και να παραμένει συνδεδεμένο με την εφαρμογή hOn.

Μέσω της εφαρμογής, με τη λειτουργία Snap & Wash μπορείς να φωτογραφίζεις τα άπλυτα ρούχα και να λαμβάνεις συμβουλές για τη σωστή πλύση τους!

Από την άλλη, με το στεγνωτήριο RapidÓ PRO μπορείς με τη λειτουργία Snap & Dry να τραβήξεις φωτογραφία τα πλυμένα ρούχα και αυτό να εντοπίσει και να σου προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα στεγνώματος.

Candy Aquamatic: Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων στην αγορά

Το μικρότερο πλυντήριο ρούχων της αγοράς ακούει στην κωδική ονομασία Aquamatic και είναι δημιούργημα της Candy! Συνδυάζει ταχύτητα και ποιότητα στην πλύση και έρχεται σε τέσσερις παστέλ αποχρώσεις ακολουθώντας τις τάσεις του ντιζάιν.

Hoover @ IFA 2022: Με επίκεντρο τον καταναλωτή που αναζητά νέες λύσεις

Η Hoover ανέκαθεν επικεντρωνόταν στους καταναλωτές παρουσιάζοντας νέες λύσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής. Στην έκθεση IFA 2022 παρουσίασε Premium συσκευές για ποιότητα ζωής μέσα στο οικιακό περιβάλλον με minimal και ανανεωμένο σχεδιασμός.

Hoover HF9: Ισχυρή ασύρματη σκούπα με αυτονομία 30 λεπτών

Η Hoover εστιάζει πάντα στους καταναλωτές και παρουσιάζει μια νέα ασύρματη σκούπα που θα ταιριάζει στις πραγματικές σου ανάγκες. Το νέο μοντέλο HF9 συνδυάζει ισχύ αναρρόφησης (μοτέρ Brushless 350W), φιλικότητα στη χρήση, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (έως 30 λεπτά) και απαράμιλλη ποιότητα.

Για μεγαλύτερους χώρους μπορείς να αγοράσεις μια δεύτερη μπαταρία έξτρα και θα έχεις συνολική διάρκεια σκουπίσματος, 60 λεπτά! Καθαρίζεται εύκολα και θα κυκλοφορήσει με εγγύηση 5 ετών.

Hoover H-WASH 700: Πλύση και στέγνωμα ρούχων με τη δύναμη του ατμού

Το νέο πλυντήριο ρούχων H-WASH 700 αφαιρεί τα αλλεργιογόνα χάρη στην έντονη δράση ατμού κατά το πλύσιμο. Με τον νέο κύκλο πλύσης ultra-care τα ευαίσθητα ρούχα διατηρούνται καλύτερα κατά τη διάρκεια του κύκλου στεγνώματος ενώ ταυτόχρονα εγγυάται βαθιά απολύμανση.

Hoover H-DISH 700 PRO: Πλυντήριο πιάτων top of the line

Το νέο πλυντήριο πιάτων H-DISH 700 PRO, είναι το κορυφαίο προϊόν της νέας σειράς πλυντηρίων πιάτων της Hoover και μπορεί να καθαρίσει, να στεγνώσει και να απολυμάνει τέλεια κάθε τύπο πιάτων, συμπεριλαμβανομένων των πλαστικών, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη φροντίδα στα ευαίσθητα σκεύη, όπως ποτήρια κρασιού.

Hoover H-FRIDGE 700: Πλύση και στέγνωμα ρούχων με τη δύναμη του ατμού

Ο κόσμος της ψύξης καλωσορίζει το H-FRIDGE 700, το ψυγείο που χρησιμοποιεί την τεχνολογία total no frost Air Care προσφέροντας ομοιογενή ροή αέρα που κυκλοφορεί στο εσωτερικό του για να διατηρεί τα τρόφιμα τόσο φρέσκα όσο την πρώτη τους μέρα.

Με την εφαρμογή hOn μπορείς να έχεις τον έλεγχο του αποθέματος των τροφίμων σου, από απόσταση!

The post Candy και Hoover στην έκθεση IFA 2022 appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα