H1 Audio Earrings: ασύρματα ακουστικά και κόσμημα δύο σε ένα

Ακουστικά εκεί έξω υπάρχουν πολλά. Ακουστικά κεφαλής, ακουστικά τύπου ψείρας, μέχρι και ακουστικά ύπνου. Κανένα όμως δεν μοιάζει με τα H1 Audio Earrings της Nova Audio. Εκ πρώτης όψεως το προϊόν της Nova Audio, μοιάζει με ένα κανονικό ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια. Και ναι τα μαργαριτάρια είναι αληθινά, όχι faux. Πίσω όμως από τα μαργαριτάρια κρύβεται ένα ζευγάρι από κατευθυντικά ηχεία που εκπέμπουν ήχο απευθείας στα αυτιά σου.

Μάλιστα, η εταιρεία

υπόσχεται πως η κατευθυντική τεχνολογία ήχου δεν επιτρέπει σε άλλους να ακούνε τη μουσική ή τις συνομιλίες σου, με τα “σκουλαρίκια” να διαθέτουν ενσωματωμένο κουμπί για να ελέγχεις τόσο την αναπαραγωγή της μουσικής, όσο και τις τηλεφωνικές κλήσεις.

Από πλευράς απόδοσης, η εμπειρία ακρόασης θυμίζει ακουστικά ανοικτού τύπου, όπως εκείνη των LinkBuds WFL900 της Sony, ενώ τα τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα φροντίζουν ώστε να μπορείς να συνομιλείς δυνατά και καθαρά. Το μόνο που δεν επιτρέπει η συγκεκριμένη σχεδίαση είναι η ενσωμάτωση κάποιας τεχνολογίας noise cancelling.

Όσο για την αυτονομία τους, τα H1 Audio Earrings μπορούν να προσφέρουν έως 3,5 ώρες αναπαραγωγή μουσικής ή έως 2,5 ώρες συνομιλίας, ενώ η διακριτική θήκη φόρτισης μεταφοράς, που μοιάζει με θήκη πούδρας, προσφέρει δυνατότητα για τρεις επιπλέον φορτίσεις. Τα H1 Audio Earrings είναι διαθέσιμα σε δύο ποιότητες, σε ασήμι ή χρυσό και σε δύο εκδοχές με κλιπ ή καρφωτά, σε ότι αφορά το κούμπωμα.

The post H1 Audio Earrings: ασύρματα ακουστικά και κόσμημα δύο σε ένα appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα