Killer Instinct: Επετειακό update για τα δέκα χρόνια του παιχνιδιού

Το fighting game Killer Instinct γίνεται δέκα ετών και η ομάδα που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του το γιορτάζει με ένα δωρεάν, επετειακό update. Αυτό θα περιλαμβάνει όχι μόνο τροποποιήσεις στην ισορροπία του gameplay και βελτιωμένο matchmaking, αλλά και υποστήριξη για 4K σε Xbox Series

X και Xbox Series S.

“Οι φίλοι μας της Iron Galaxy επέστρεψαν!”, αναφέρει ανάρτηση του επίσημου λογαριασμού του Killer Instinct στο Twitter/X. “Και σε συνεργασία θα σας προσφέρουμε το 10th Anniversary Update του Killer Instinct αργότερα φέτος – συμπεριλαμβανομένου ενός balance update, βελτιωμένο matchmaking και 4K για τα Xbox Series X|S”. Το tweet τελειώνει με την υπόσχεση ότι περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

H Iron Galaxy έκανε retweet το μήνυμα προσθέτοντας: “Η ομάδα είναι ξανά μαζί. Μείνετε συντονισμένοι για ενημερώσεις σχετικά με το Killer Instinct στο εγγύς μέλλον!”.

Δεν είναι η πρώτη φορά μέσα στο 2023 που κυκλοφορεί κάποιο update για το παιχνίδι, καθώς προηγήθηκε πριν μερικές εβδομάδες ένα που αφορούσε τους servers του παιχνιδιού.

“Έχει γίνει όλο και μεγαλύτερη πρόκληση η αντιμετώπιση των προβλημάτων που εμφανίζονται, λόγω της εξάρτησης του Killer Instinct από συμβατικές υπηρεσίες”, είχε δηλώσει τότε η ομάδα ανάπτυξης.

Η τελευταία φορά που προστέθηκε νέο περιεχόμενο στο Killer Instinct ήταν το 2016, ενώ το 2017 έγινε διαθέσιμη η Definitive Edition, με όλο το περιεχόμενο που είχε κυκλοφορήσει μετά το λανσάρισμα.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Killer Instinct: Επετειακό update για τα δέκα χρόνια του παιχνιδιού appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα