Lies of P: Ένα πανέμορφο action RPG για τους fans του Bloodborne

Το Lies of P είναι ένα από τα action RPGs που εμπνέονται από το gameplay και την ατμόσφαιρα των Soulsborne games, δηλαδή των Dark Souls και του Bloodborne. Η νέα κυκλοφορία των Neowiz και Round8 χρησιμοποιεί την κλασική παιδική ιστορία του Pinocchio και τη μεταμορφώνει σε ένα σκοτεινό δυστοπικό παραμύθι, όπου μαριονέτες – ανδροειδή επαναστατούν κατά των δημιουργών τους. Ένας από αυτούς είναι και ο περιβόητος

Geppetto, που ζητά από τον Pinocchio να σώσει την πόλη της Krat από τις δολοφονικές μαριονέττες, πράγμα διόλου εύκολο. Ως τίτλος που φέρει επάξια τον τίτλο του soulslike, δηλαδή που μοιάζει με Soulsborne game, το Lies of P είναι δύσκολο και απαιτεί στρατηγική για την αντιμετώπισή του.

Καθώς ελέγχουμε τον Pinocchio, θα έχουμε στη διάθεσή μας μια μεγάλη ποικιλία όπλων (σπαθιά, σφυριά, πριόνια) με ξεχωριστά χαρακτηριστικά, τα οποία θα διαμορφώσουν τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Συλλέγοντας τα απαραίτητα αντικείμενα, μπορούμε να τα αναβαθμίσουμε, αλλά και να δημιουργήσουμε νέα, χρησιμοποιώντας τη λεπίδα ενός όπλου και τη λαβή ενός άλλου. Αυτό θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο παίζεται το κάθε όπλο, προσαρμόζοντας το στυλ μάχης του Pinocchio σε αυτό που νιώθουμε προτιμότερο. Επιπλέον, κάθε όπλο έχει το δικό του Fable Art, μια εντυπωσιακά δυνατή επίθεση που γίνεται διαθέσιμη ύστερα από επιτυχημένα χτυπήματά μας σε εχθρούς, ή από μπλοκάρισμα δικής τους επίθεσης.

Εκτός των συμβατικών όπλων, το μηχανικό χέρι του Pinocchio ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω εμπλουτισμό του οπλοστασίου μας. Στην περιπέτειά μας στους Belle Époque δρόμους της Krat, θα ανακαλύψουμε καινούργια Legion Arms. Αυτά είναι όπλα που εφαρμόζονται στο μηχανικό χέρι του Pinocchio και χρησιμοποιούν φωτιά, ηλεκτρισμό ή τοξικές ουσίες που θα κάνουν επιπλέον ζημιά στους εχθρούς με αντίστοιχες αδυναμίες. Το Lies of P είναι γενναιόδωρο με όσους απολαμβάνουν πειραματικά builds για τους χαρακτήρες τους σε action RPGs, προσφέροντας τα απαραίτητα εργαλεία για τη διαμόρφωση του δικού τους ιδανικού Pinocchio.

Όλοι οι εχθροί που θα συναντήσουμε στην Krat είναι ρομποτικές μαριονέτες, με τα bosses να είναι μερικά από τα καλύτερα που έχουμε δει σε soulslike games. Με κάθε ένα που αντιμετωπίζουμε, όλο και περισσότερα μυστικά της ατμοσφαιρικής πόλης έρχονται στο φως, αποκαλύπτοντάς μας μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία που θα μας παρασύρει για τουλάχιστον 25 ώρες παιχνιδιού. Το Lies of P είναι ότι κοντινότερο έχουμε δει στο Bloodborne μέχρι σήμερα, όμως περιέχει τις δικές του μοναδικές πτυχές που κρύβουν μια πλούσια εμπειρία για τους fans του είδους.

Το Lies of P κυκλοφορεί από 19 Σεπτεμβρίου 2023 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X/S, Xbox One και PC.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Lies of P: Ένα πανέμορφο action RPG για τους fans του Bloodborne appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα