O Ed έρχεται στο roster του Street Fighter 6 στις 27 Φεβρουαρίου

Το Street Fighter 6 είναι ένα από τα πλέον επιτυχημένα fighting games της τρέχουσας γενιάς  και η Capcom συνεχίζει να το τροφοδοτεί με περιεχόμενο. Σε αυτό το πλαίσιο, στις 27 Φεβρουαρίου 2024 αναμένεται ο Ed. Είναι ο 21ος επιλέξιμος μαχητής του παιχνιδιού, μετά τον Rashid και την A.K.I. που προστέθηκαν πριν λίγες εβδομάδες. Αν έχεις αγοράσει τη Deluxe Edition, την Ultimate

Edition ή το Year 1 Character Pass, τότε ο Ed θα προστεθεί αυτομάτως στο roster και θα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις σε τρία game modes, στο Street Fighter 6—World Tour, στο Fighting Ground και στο Battle Hub.

Ο Ed θα συνοδεύεται από ένα νέο επίπεδο, το “Ruined Lab”, που θα παρουσιάζει την κατάσταση που βρίσκεται το εργαστήριό του μετά την πτώση της Shadaloo. Οι κάτοχοι του Year 1 Ultimate Pass και της Ultimate Edition θα λάβουν το επίπεδο δίχως να χρειαστεί να προβούν σε οποιαδήποτε επιπλέον αγορά. Μεταξύ άλλων, για την ημέρα που προαναφέρθηκε, η ομάδα ανάπτυξης ετοιμάζει ορισμένα updates που θα κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των παικτών, όπως η δυνατότητα εναλλαγής των button displays στην έκδοση για PC και η λειτουργία Extra Lighting στο Photo Mode.

Ο Ed εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Street Fighter V, αφότου απέρριψε τα διαβολικά σχέδια του M. Bison. Κατόρθωσε να ξεφύγει από τον οργανισμό Shadaloo και δημιούργησε τη Neo Shadaloo, με την ελπίδα να βοηθήσει τους όμοιούς του. Ο Ed αποτελεί την αρχική έμπνευση για τα Modern Controls στο Street Fighter 6 και θα διατηρήσει το απλοποιημένο μοντέλο χειρισμού, ενώ θα έχει και περισσότερες επιλογές για τα Classic Controls.

Οι βασικές κινήσεις του Ed είναι οι: Psycho Flicker, Psycho Blitz, Psycho Storm, Psycho Cannon και Psycho Chamber.

Ο επόμενος μαχητής θα είναι ο Akuma, που αναμένεται μέσα στην προσεχή άνοιξη.

Σου θυμίζουμε ότι, το Street Fighter 6 κυκλοφορεί για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One και PC.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox Series X, Xbox Series S, PC. 

Έλα στην πιο K–MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post O Ed έρχεται στο roster του Street Fighter 6 στις 27 Φεβρουαρίου appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
O Ed, Street Fighter 6, 27 Φεβρουαρίου,O Ed, Street Fighter 6, 27 fevrouariou