Project Brooklyn: Μία gaming καρέκλα από τη Razer βγαλμένη από ταινία

Μπορεί η έκθεση CES να έγινε φέτος ηλεκτρονικά λόγω της πανδημίας όμως όπως διαπίστωσες και από την κάλυψη που κάναμε στο blog οι ανακοινώσεις ήταν πολλές και σημαντικές. H Razer είναι από τις εταιρείες που φροντίζει με κάποιο προϊόν ή με κάποια ιδέα να κλέβει την παράσταση στην CES και ούτε η φετινή χρονιά αποτέλεσε εξαίρεση. Το πιο εντυπωσιακό concept της εταιρείας φέτος ήταν το Project Brooklyn, μία gaming καρέκλα

που θα τη ζήλευαν ακόμα και οι παίκτες του Ready Player One.

Όπως μπορείς να δεις και από το βίντεο που ετοίμαστε η Razer, η Brooklyn δεν είναι απλά μία ακόμα gaming καρέκλα, αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει μία αναδιπλούμενη πανοραμική OLED οθόνη 60 ιντσών, που ξεδιπλώνει από δύο τηλεσκοπικά μπράτσα στο ύψος των ματιών του gamer για να του χαρίσει το απόλυτο immersion.

Σαν να μην έφτανε αυτό η καρέκλα της Razer διαθέτει και αναδιπλούμενο μηχανισμό στα μπρατσα ο οποίος επιτρέπει να αποκτήσεις μπροστά σου το δικό σου τραπεζάκι για να τοποθετήσεις ποντίκι και πληκτρολόγιο αν είσαι PC gamer ή να διπλώσεις και να κρύψεις το τραπεζάκι αν θέλεις να παίξεις με χειριστήριο.

Φυσικά μία τέτοια high tech καρέκλα δεν θα μπορούσε να είναι κατασκευασμένη από κάτι λιγότερο από ανθρακονήματα, ενώ τον απόλυτο gaming χαρακτήρα ολοκληρώνουν και οι LED ταινίες με RGB Chroma φωτισμό καθώς και ο μηχανισμός δόνησης για να νιώθεις ότι είσαι πραγματικά στο κέντρο της δράσης.

Τώρα βέβαια θα πρέπει να σε προσγειώσουμε απότομα στην πραγματικοτητα και να σου θυμίσουμε ότι το Project Brooklyn είναι ένα concept προϊόν και θα χρειαστεί να γίνουν αρκετά τεχνολογικά άλματα για να μπορέσει η Razer να φέρει στην αγορά αυτή την καρέκλα, όμως δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η εταιρεία και ο CEO της, ο Ming-Lian Tan, έχουν την τρέλα να την κάνουν πραγματικότητα μόλις γίνουν διαθέσιμες οι απαραίτητες τεχνολογίες.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Project Brooklyn: Μία gaming καρέκλα από τη Razer βγαλμένη από ταινία appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα