Quick Drop: Η παραγγελία σου έρχεται ταχύτατα!

Στον σημερινό κόσμο που τρέχει με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς, οι διαδικτυακές και οι τηλεφωνικές αγορές γίνονται όλο και πιο δημοφιλείς.

Με λίγα μόνο κλικ ή με ένα απλό τηλεφώνημα, μπορείς να παραγγείλεις οτιδήποτε χρειάζεσαι από την άνεση του σπιτιού σου και να το παραλάβεις στο κατώφλι σου. Ωστόσο, η ταχύτητα με την οποία λαμβάνεις τις παραγγελίες σου μπορεί να κάνει τη διαφορά όταν η ανάγκη σου για παραλαβή είναι πραγματικά άμεση!

Ο Κωτσόβολος έχει μεριμνήσει για σένα δημιουργώντας την Υπηρεσία Quick Drop. Μια πρωτοποριακή

υπηρεσία άμεσης παράδοσης μέσα σε 20 ή 60 λεπτά την ίδια ημέρα ή μέσα σε 24 ώρες από την παραγγελία σου, ανάλογα με την ανάγκη σου και την περιοχή που θέλεις να γίνει η παράδοση.

Όταν η ανάγκη σου για παραλαβή πραγματικά δεν μπορεί να περιμένει

Μήπως σου φαίνεται περίεργη ή ακόμα και υπερβολική η ανάγκη για τόσο άμεση παραλαβή; Η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν θέλει να περιμένει για πολύ την παραγγελία του και να ανυπομονεί να πάρει στα χέρια του την αγαπημένη του συσκευή.

Πέρα όμως από την έντονη προσμονή, υπάρχουν και πιο σοβαρές ανάγκες που καθιστούν απαραίτητη την άμεση παραλαβή.

Μέσα σε 20 λεπτά

Βρίσκεσαι στον δρόμο για το αεροδρόμιο όταν συνειδητοποιείς ότι δεν έχεις πάρει μαζί σου το Power bank! Χρόνος για να γυρίσεις πίσω στο σπίτι δεν υπάρχει. Τι κάνεις; Παραγγέλνεις τηλεφωνικά ή online, δηλώνεις ότι θα παραλάβεις από ένα κατάστημα που θα βρεις στον δρόμο σου, περνάς, παραλαμβάνεις και συνεχίζεις τη διαδρομή σου.

Μέσα σε 60 λεπτά

Είσαι νέα μαμά και το μωράκι σου χρειάζεται συχνό τάισμα. Ο βραστήρας είναι το δεξί σου χέρι γιατί σε αυτόν βράζεις το νερό για το γάλα του μωρού σου. Τι κάνεις όμως αν διαπιστώσεις ότι η συσκευή σου χάλασε; Τίποτα δύσκολο. Χωρίς να βγεις καθόλου από το σπίτι, παραγγέλνεις τον βραστήρα της προτίμησής σου και ο Κωτσόβολος σου τον παραδίδει μέσα σε μία ώρα. Αν δεν έχεις μετρητά, δεν χρειάζεται να πας στο ΑΤΜ. Πλήρωσε online ή δήλωσε ότι επιθυμείς να πληρώσεις σε POS κατά την παράδοση.

Μέσα στην ίδια μέρα

Εργάζεσαι από το σπίτι και ο παλιός εκτυπωτής σου, σε άφησε οριστικά, ενώ εσύ τον χρειάζεσαι. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι η ώρα να τον αντικαταστήσεις αλλά δεν μπορείς με τίποτα να βγεις από το σπίτι με τη δουλειά να τρέχει και τα τηλέφωνα να χτυπάνε. Κανένα πρόβλημα. Επίλεξε το μοντέλο που καλύπτει τις ανάγκες σου από το eshop του Κωτσόβολου, παράγγειλέ το ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά και ζήτησε να λάβεις τη συσκευή σου εντός της ημέρας!

Μέσα σε 24 ώρες

Είσαι εργαζόμενη μητέρα και δεν έχεις ούτε λεπτό για χάσιμο. Για να τα προλάβεις όλα έχεις οργανώσει τις δουλειές σου τόσο αποτελεσματικά που όλα στο σπίτι σου μοιάζουν με καλοκουρδισμένη μηχανή. Τι κάνεις όμως όταν κάποια από τις συσκευές σου χαλάει και χρειάζεται αντικατάσταση; Για πόσο μπορείς να μείνεις χωρίς πλυντήριο πιάτων, ηλεκτρικές εστίες ή ατμοσίδερο; Μην προβληματίζεσαι. Επίλεξε τη συσκευή που επιθυμείς να γίνει δική σου και ο Κωτσόβολος θα τη στείλει στην πόρτα σου σε 24 ώρες!

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν πως είναι πιθανόν να βρεθείς κι εσύ σε ανάλογη θέση με ένα πρόβλημα που να απαιτεί άμεση επίλυση.

Για αυτό, ο Κωτσόβολος με την υπηρεσία Quick Drop είναι πάντα στη διάθεσή σου, για να σε βγάζει από τη δύσκολη θέση και να επαναφέρει τη ζωή σου άμεσα στους κανονικούς ρυθμούς της.

The post Quick Drop: Η παραγγελία σου έρχεται ταχύτατα! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα