To 7ήμερο του gaming

To 7ήμερο του gaming σου μεταφέρει τις σημαντικότερες ειδήσεις από τη βιομηχανία των video games την εβδομάδα που προηγήθηκε.

Πίσω κατά ένα εξάμηνο η ανάπτυξη του Final Fantasy XVI

Ο Naoki Yoshida, παραγωγός του Final Fantasy XVI μοιράστηκε νέες πληροφορίες σχετικά με την πορεία της ανάπτυξης του παιχνιδιού,

τονίζοντας ότι λόγω της πανδημίας του COVID-19 το χρονοδιάγραμμα έχει πάει πίσω περίπου ένα εξάμηνο και περισσότερες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν την Άνοιξη του 2022. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για το PlayStation 5 και η Square Enix έχει δημιουργήσει μια πολυπληθή ομάδα ταλαντούχων δημιουργών από όλο τον κόσμο. Δυστυχώς η συνεχιζόμενη πανδημία έχει αναγκάσει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού να εργάζεται από το σπίτι του, η συνεργασία γίνεται πιο δύσκολη και αυτός είναι ο βασικός λόγος της καθυστέρησης.

Τη στιγμή αυτή οι developers έχουν επικεντρωθεί στη βελτίωση της ποιότητας των γραφικών, στη διόρθωση των όποιων προβλημάτων υπάρχουν στους μηχανισμούς μάχης και προσθέτουν τις τελευταίες πινελιές στα cutscenes.

Ice Planet trailer για το RPG Relayer

Η Kadokawa Games δημοσίευσε ένα νέο gameplay video για το mecha strategy RPG Relayer, όπου παρουσιάζει gameplay στον "Ice Planet", τόσο από την έκδοση για PlayStation 4, όσο και από εκείνη για PlayStation 5.

Όλα ξεκινούν το 2049, σε μια εποχή που το ανθρώπινο είδος ανακαλύπτει τους Relayers, μια νέα μορφή ζωής, που χαρακτηρίζονται από υψηλή ευφυία. Περίπου την ίδια στιγμή έρχεται στο προσκήνιο ένας αρχαίος πολιτισμός ένα νέο είδος ζωής που διακρίνονται για την ευφυία τους. Σχεδόν ταυτόχρονα έρχεται στο φως ένας αρχαίος πολιτισμός εξωγήινων και με τον τρόπο αυτό αποκτά και πάλι ζωή η ιστορία των Starchildren, μιας φυλής ανθρώπων που είναι ευλογημένοι με ειδικές δυνάμεις. Το κυρίως κομμάτι της ιστορίας αρχίζει το 2051, με μια ημέρα που θα χαραχτεί στη μνήμη όλων, όταν δυο νεαρές γυναίκες συναντιούνται στην αποικία Artemis που είναι χτισμένη στη Σελήνη. Ετοιμάσου για μια διαγαλαξιακή περιπέτεια, όπου διασταυρώνεται η μοίρα ανθρώπων και εξωγήινων, οι οποίοι διεκδικούν ενεργό ρόλο στο αστρικό μας σύστημα.

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Noel the Mortal Fate στο Nintendo Switch

Η έκδοση του Noel the Mortal Fate για το Nintendo Switch θα κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου 2022, όπως ανακοίνωσαν η Playism και οι ομάδες ανάπτυξης Vaka Game Magazine και Kawano. Θα ακολουθήσουν οι αντίστοιχες για PlayStation 4 και Xbox One, σε ημερομηνία που ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί.

Επίσης, δόθηκε στη δημοσιότητα η εισαγωγή του παιχνιδιού, την οποία θα έχεις την ευκαιρία να παρακολουθήσεις στη συνέχεια.

Η Frederica Aesfrost πρωταγωνιστεί στο νέο trailer του Triangle Strategy

Ο publisher Square Enix και η developer Artdink δημοσίευσαν ένα νέο "Character and Story" trailer για το επερχόμενο strategy RPG Triangle Strategy. Σε αυτό πρωταγωνιστεί η Frederica Aesfrost, πριγκίπισσα του Aesfrost kingdom. Το Triangle Strategy θα κυκλοφορήσει στις 4 Μαρτίου 2022, αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Πρώτο trailer για το The Lawyer της ManyDev Studios

Σε περίπτωση που ονειρεύεσαι να γίνεις δικηγόρος, η ManyDev Studios σου δίνει την ευκαιρία να διαλευκάνεις μια σειρά από υποθέσεις στο νέο της παιχνίδι που έχει τίτλο The Lawyer. Θα κυκλοφορήσει σε μορφή επεισοδίων και το πρώτο ονομάζεται The Red Bathtub. Θύμα μία νεαρή γυναίκα που βρίσκεται δολοφονημένη στο μπάνιο της.

Κάθε επεισόδιο θα έχει προφανώς διαφορετικό θέμα. Εσύ θα πρέπει να επισκέπτεσαι τον τόπο του εγκλήματος για να συνδέσεις μεταξύ τους τα αποδεικτικά στοιχεία, να παίρνεις συνεντεύξεις από τους μάρτυρες και το κυριότερο, να εξετάζεις τους κατηγορούμενους στο δικαστήριο, σε μία προσπάθεια να λυθεί το κάθε μυστήριο. Κάθε απόφασή σου θα είναι σημαντική για την εξέλιξη της ιστορίας.

Όσον αφορά το gameplay και τον τρόπο παρουσίασης, το The Lawyer θα έχει αρκετές ομοιότητες με το Heavy Rain της Quantic Dream, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2010. Πιθανολογείται ότι θα λανσαριστεί μέσα στο 2022 και προς το παρόν έχει επιβεβαιωθεί μόνο η έκδοση για PC.

Εντυπωσιακά πλάνα από το Ashes of Creation

Μετά τη μεταφορά της ανάπτυξής του από την Unreal Engine 4 στην Unreal Engine 5, η ομάδα ανάπτυξης Intrepid Studios δημοσίευσε ένα νέο trailer, για να παρουσιάσει την πρόοδο που έχει πραγματοποιήσει στο Ashes of Creation. Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο fantasy MMORPG, το οποίο θα κυκλοφορήσει για PC. Ο κόσμος του είναι δημιουργημένος με τέτοιο τρόπο, που επηρεάζεται από την οποιαδήποτε ενέργειά σου. Σκοπός σου να εξερευνήσεις, να ανταλλάξεις αγαθά, να χτίσεις και να αφήσεις το περιβάλλον να αποκτήσει υπόσταση. Το μόνο όριο είναι η φαντασία σου.

Gameplay trailer για το ψυχολογικό θρίλερ PARANOID

Η Madmind Studios δημοσίευσε ένα νέο gameplay trailer για το επερχόμενο horror game, PARANOID. Η εταιρεία έχει στο βιογραφικό της παιχνίδια όπως το AGONY και το SUCCUBUS. Αυτή τη φορά υπόσχεται έναν συναρπαστικό συνδυασμό σεναρίου ψυχολογικού τρόμου με σκληρές μάχες. Θα εκμεταλλεύεται πλήρως τις δυνατότητες των συστημάτων νέας γενιάς, προσφέροντας Ray Tracing και γραφικά ανάλυσης 4K. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Πλησιάζει η κυκλοφορία του Deep Rock Galactic για PS5 και PS4

Το Deep Rock Galactic θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες για PlayStation 4 και PlayStation 5. Με την ευκαιρία, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε στη δημοσιότητα το σχετικό launch trailer για το επερχόμενο sci-fi mine-’em-up που θα γίνει διαθέσιμο για τις κονσόλες της Sony στις 4 Ιανουαρίου 2022. Επιπλέον, έχει ήδη ανακοινωθεί ότι ο τίτλος περιλαμβάνεται σε όσους θα προσθεθούν, δίχως επιπλέον χρέωση, στους ενεργούς συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus.

Πρωταγωνιστές είναι μια ομάδα διαστημικών dwarves και σκοπός τους είναι να κατορθώσουν να περάσουν αλώβητοι μια σειρά από τεράστια procedurally generated cave systems, τα οποία είναι γεμάτα θανατηφόρες παγίδες.

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch, PC.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post To 7ήμερο του gaming appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
square enix, playstation 4, xbox one, unreal engine, ειδήσεις, video, games, xvi, playstation, square, ice, planet, rpg, νέα, φως, μνήμη, artemis, noel, nintendo, switch, game, xbox, studios, red, μυστήριο, heavy, quantic, dream, unreal, engine, creation, mmorpg, εταιρεία, ray, rock, sony, systems, κυπρος, top, news, προσφορες, blog, τελη κυκλοφοριας, βιογραφικο, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, real news, τελη κυκλοφοριας 2014, τελη κυκλοφοριας 2015, τελη κυκλοφοριας 2016, xvi, ημερομήνια, δυνατα, playstation 4, μνήμη, μια ημερα, γυναικα, θεμα, θριλερ, κωτσοβολος, παιχνιδια, σεληνη, φως, blog, games, game, mmorpg, news, rpg, sony, square enix, square, ανοιξη, βρισκεται, γινει, γινεται, δυστυχως, δοθηκε, ευκαιρια, εβδομαδα, ενεργεια, εξελιξη, εποχη, ερχεται, εταιρεία, ευφυια, ζωη, ζωης, ιδια, ειδος, μοιρα, μυστήριο, μορφη, μπανιο, ομαδα, περιβαλλον, ρολο, συνεχεια, σειρα, σπιτι, τιτλος, υψηλη, φαντασια, φορα, artemis, dream, ειδικες δυναμεις, engine, creation, heavy, switch, κομματι, nintendo, noel, ομαδες, παιχνιδι, πληροφοριες, planet, quantic, rock, red, ray, studios, systems, top, unreal engine, unreal
Τυχαία Θέματα