Απόκτησε μία αντλία αέρα Bosch Easy Pump και γίνε ο “ήρωας” του σπιτιού!

Σκέψου πόσες φορές έχει χρειαστεί να φουσκώσεις τη μπάλα του παιδιού ή το λάστιχο του ποδηλάτου του. Πόσες φορές έχει χρειαστεί να συμπληρώσεις αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου ή να φουσκώσεις την πισίνα που έχεις στον κήπο για να παίζουν τα παιδιά και τα εγγόνια το καλοκαίρι. Μπορεί να είναι πολλές ή μπορεί και ελάχιστες οι φορές που έχει χρειαστεί να κάνεις όλα τα παραπάνω. Το ζητούμενο δεν είναι το πόσες, αλλά το «όταν». Γιατί όταν έρθει η ώρα που θα χρειαστεί να δώσεις χαρά στα παιδιά που περιμένουν πώς και

πώς να παίξουν με την μπάλα, να συνεχίσουν τη διασκέδαση με το ποδήλατο ή τα θαλάσσια παιχνίδια ή να προσθέσεις αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου για να μην «χαλάσει» η χαρά της εκδρομής, η αντλία αέρα Bosch Easy Pump έρχεται για να σώσει την κατάσταση.

Το φούσκωμα πιο εύκολο από ποτέ

Η Easy Pump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar. Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος.

Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σου. Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η Easy Pump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ. μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και μικρά είδη θαλάσσιων σπορ.

Φούσκωσε κάθε ελαστικό και άλλα αντικείμενα

Η ενσωματωμένη αποθήκευση των εξαρτημάτων διαθέτει μια επιλογή από τους πιο συνηθισμένους προσαρμογείς (βελόνα μπάλας, γαλλικός προσαρμογέας βαλβίδας, προσαρμογέας μπαλονιού), προσεκτικά αποθηκευμένους σε μια θήκη. Έτσι, μπορείς άνετα να φουσκώσεις μικρά αντικείμενα, να συντομεύσεις την εργασία με τα τρύπια ελαστικά ποδηλάτων ή για τα μικρότερα παιχνίδια θαλάσσης.

Ο υψηλής ποιότητας εύκαμπτος σωλήνας έχει υφασμάτινο κάλυμμα και έναν μεταλλικό σύνδεσμο με σπείρωμα, αρκετά μικρό για να φθάνει επίσης βαλβίδες σε στενούς χώρους. Ο προσαρτήσιμος εύκαμπτος σωλήνας 24 cm μπορεί να περιστρέφεται 360° για άνετο φούσκωμα σε κάθε περίσταση.

Αναπόσπαστο εργαλείο για όσους ταξιδεύουν συχνά

Χάρη στην εντυπωσιακή αντοχή και την εύκολη φόρτιση, μπορείς να την έχεις μαζί σου στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το USB-C καθιστά τη φόρτιση γρήγορη και απρόσκοπτη, ενώ ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας εξασφαλίζει διαρκή απόδοση.

Όταν λοιπόν χρειάζεται να προσθέσεις αέρα στα λάστιχα του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας δεν είναι ανάγκη να ψάχνεις κάθε φορά βουλκανιζατέρ και βενζινάδικα. Ειδικά όταν βρίσκεσαι στην επαρχία ή σε κάποιο νησί, είναι δυσεύρετα. Η διάταξη του πίνακα ελέγχου της αντλίας εγγυάται άμεση χρήση και προσφέρει άνετη ανάγνωση.

Η αντλία αέρα Easy Pump είναι το «εργαλείο» που πρέπει να έχεις στο σπίτι, στο εξοχικό, ή στο αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα. Είναι το εργαλείο που θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση όταν το χρειαστείς, είναι το εργαλείο που θα σε κάνει τον ήρωα της οικογένειας!

Ανακάλυψε όλα τα πολύτιμα εργαλεία της Bosch με ένα κλικ στο www.kotsovolos.gr.

The post Απόκτησε μία αντλία αέρα Bosch Easy Pump και γίνε ο “ήρωας” του σπιτιού! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόκτησε, Bosch Easy Pump, “ήρωας”,apoktise, Bosch Easy Pump, “iroas”