Απόλαυσε ξέγνοιαστες διακοπές & μπες στην κλήρωση για 2 IP κάμερες!

Οι διακοπές είναι κοντά και εσύ θέλεις να κοιμάσαι ήσυχος. Μπορείς εύκολα να κερδίσεις μία TP-Link Tapo κάμερα και να μάθεις πως μπορείς να ασφαλίσεις το περιεχόμενο του σπιτιού σου! Πώς; Με λίγο scroll πιο κάτω.

Στις καλοκαιρινές σου διακοπές θέλεις να νιώθεις ξεγνοιασιά και χαλάρωση για αυτό και είναι απαραίτητο προτού φύγεις, να αφήσεις πίσω κάθε ανησυχία σου. Η ασφάλεια του σπιτιού σου είναι σίγουρα ένα από τα ζητήματα που σε απασχολούν κατά τη διάρκεια της απουσίας σου. Για να πάψεις να ανησυχείς είναι σημαντικό να προβείς

σε μερικές απλές ενέργειες προτού αναχωρήσεις.

Αρχικά, απενεργοποίησε τις ηλεκτρικές συσκευές για να μειώσεις τον κίνδυνο βραχυκυκλώματος και για να εξοικονομήσεις ενέργεια. Βεβαιώσου ότι συσκευές όπως το σίδερο, τα εντομοαπωθητικά και τα αρωματικά χώρου είναι εκτός πρίζας. Στη συνέχεια, έλεγξε τα παράθυρα και τις πόρτες και φρόντισε να είναι όλα κλειδωμένα. Για μεγαλύτερη ασφάλεια κλείδωσε και τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού. Επιπρόσθετα, έλεγξε τις σωληνώσεις του νερού για εμφανείς διαρροές και κλείσε τον γενικό της ύδρευσης αν δεν χρειάζεσαι παροχή νερού π.χ. για το αυτόματο πότισμα. Ενημέρωσε κάποιον γείτονα για την απουσία σου και ζήτησέ του να παρακολουθεί το σπίτι σου για ασυνήθιστες κινήσεις. Για να δημιουργήσεις την αίσθηση της παρουσίας σου στον χώρο, εγκατάστησε ένα σύστημα έξυπνου φωτισμού που θα ανάβει τα φώτα που εσύ θα επιλέγεις στις ώρες που θέλεις. Τέλος, ενεργοποίησε τον συναγερμό σου και για να έχεις ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας και ελέγχου, εγκατάστησε μια ip camera για να παρακολουθείς το εσωτερικό και το εξωτερικό του σπιτιού σου μέσα από το κινητό σου, από όπου και αν βρίσκεσαι.

Ακόμη κι αν έχεις πάρει τα μέτρα σου για να αποφύγεις τυχόν διαρρήξεις και άλλους αστάθμητους παράγοντες, όπως πλημμύρες και φωτιά που μπορεί να προκαλέσουν ζημιές στο σπίτι σου, στις συσκευές και τα αντικείμενά σου, σίγουρα θα νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και ανακούφιση αν έχεις ασφαλίσει το περιεχόμενο του σπιτιού σου με ένα πρόγραμμα που καλύπτει τις παραπάνω ζημιές.

Επισκέψου ένα κατάστημα Κωτσόβολος ή κάλεσε στο 2102899999 για να ενημερωθείς και να αποκτήσεις το πρόγραμμα ασφάλισης περιεχομένου σπιτιού της Anytime, που σου εξασφαλίζει αποζημίωση από 3000€ (με το πρόγραμμα των 19€ / έτος) έως 10000€ (με το πρόγραμμα των 39€ / έτος) για ζημιά στο περιεχόμενο του σπιτιού σου σε περίπτωση:

κλοπής ή ληστείαςφωτιάςθραύσης ή διαρροήςέντονων καιρικών φαινομένων (καταιγίδα, χαλάζι, θύελλα, κτλ)

Διαγωνισμός


Γράψε εδώ σε σχόλιο πού θα ταξιδέψεις φέτος το καλοκαίρι και μπορεί να κερδίσεις μία TP-Link Tapo κάμερα, που έχει έξυπνη τεχνητή νοημοσύνη και σου δίνει τη δυνατότητα να δεις και να ακούσεις τα πάντα, όπου κι αν βρίσκεσαι!

Αυτό το καλοκαίρι παίρνεις το σπίτι σου μαζί. Κάνε εδώ tag την παρέα των διακοπών και μπορεί να κερδίσεις την έξυπνη κάμερα της Xiaomi, που σου χαρίζει εκπληκτικά καθαρές εικόνες από κάθε γωνιά του σπιτιού σε πραγματικό χρόνο.

Καλές διακοπές!

**Για να διαβάσεις τους όρους του διαγωνισμού πάτησε εδώ.

The post Απόλαυσε ξέγνοιαστες διακοπές & μπες στην κλήρωση για 2 IP κάμερες! appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόλαυσε, 2 IP,apolafse, 2 IP