Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο JBL Snow Party στις Γαλλικές Άλπεις

Η κορυφαία εταιρία ήχου JBL κάνει πάρτι!

Πού; Στο Val Thorens, το ψηλότερο ορεινό θέρετρο της Ευρώπης που βρίσκεται στις Γαλλικές Άλπεις. Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις ολόκληρες μέρες διασκέδασης περιμένουν έναν υπερτυχερό που μαζί με ένα ακόμα άτομο της επιλογής του θα ζήσουν τη χαρά της μουσικής, την αναζωογόνηση της φύσης και την περιπέτεια των χειμερινών σπορ!

Πότε; Το πάρτι θα λάβει χώρα από τις 20 έως τις 23 Απριλίου 2023.

Πώς; Συμμετέχοντας στον διαγωνισμό της JBL

που σε συνεργασία με τον Κωτσόβολο στέλνουν εσένα και τη συντροφιά σου αεροπορικώς στη Γαλλία. Θα μείνεις σε ένα ονειρικό ξενοδοχείο πάνω στα βουνά με όλα τα έξοδα διατροφής πληρωμένα, θα συμμετάσχεις δωρεάν στις μουσικές εκδηλώσεις και στα χειμερινά σπορ και θα κερδίσεις πολλά δώρα.

Θέλεις να γνωρίσεις την κοινότητα του JBL Snow Party ;

Κάθε χρόνο η JBL οργανώνει Snow Party καλώντας ανθρώπους από όλη την Ευρώπη στα βουνά. Εδώ παλιοί γνώριμοι ενώνονται με νέους φίλους στο πάρτι της ζωής τους, ζώντας έντονες στιγμές και δημιουργώντας ανεξίτηλες αναμνήσεις.

Ξεφάντωσε με μουσική για όλα τα γούστα

Ζήσε ένα τριήμερο με τη μουσική πανταχού παρούσα. Διαφορετικές σκηνές θα παίζουν μουσική για κάθε γούστο μέσα και γύρω από το θέρετρο. Φυσικά δεν θα λείπουν και τα μεγάλα ονόματα όπως ο DJ Martin Garrix και άλλοι.

Διασκέδασε με χειμερινά σπορ και δραστηριότητες

Στο JBL Snow Party δεν μένει κανείς χωρίς απασχόληση. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων όπως ski για προχωρημένους ή αρχάριους, πατινάζ, αναρρίχηση και άλλα. Τις δραστηριότητες θα ακολουθεί apres-ski πάρτι για χαλάρωση με ποτάκι και μουσική!

Αναζωογονήσου στη χιονισμένη φύση

Το Val Thorens βρίσκεται στο κέντρο των Τριών Κοιλάδων της περιοχής Savoie στη Γαλλία. Είναι το ψηλότερο θέρετρο στην Ευρώπη, σε ύψος 2.300 μέτρα και έχει αρκετό χιόνι από τον Νοέμβριο μέχρι τον Μάιο. Ανάμεσα στη γη και στα σύννεφα θα απολαύσεις την ορεινή φύση θα περπατήσεις στο αφράτο χιόνι και θα αναζωογονηθείς εισπνέοντας καθαρό βουνίσιο αέρα!

Δήλωσε τώρα συμμετοχή στον διαγωνισμό και πού ξέρεις μπορεί σε λίγο καιρό να είσαι εσύ o τυχερός που θα ετοιμάζει βαλίτσες για τις Άλπεις!

The post Η καρδιά της μουσικής χτυπάει στο JBL Snow Party στις Γαλλικές Άλπεις appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα