Καθαριότητα παντού με μια επαναφορτιζόμενη σκούπα της Samsung

Εδώ και αρκετά χρόνια η Samsung πρωτοπορεί στις ηλεκτρικές σκούπες και προσφέρει μια σειρά από μοντέλα που διευκολύνουν την καθημερινότητά σου στον μέγιστο βαθμό. Ειδικά με τη φιλοσοφία Bespoke, έχει κατορθώσει να απλοποιήσει σε μέγιστο βαθμό μια σειρά από εργασίες καθαριότητας που παλαιότερα ίσως φάνταζαν βουνό. Ορισμένα από τα μοντέλα με τα οποία μπορείς να εξοπλίσεις το νοικοκυριό σου είναι τα: Samsung BESPOKE Jet

Complete VS20A95843W, Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS20A95943N, Samsung BESPOKE Jet Complete VS20A95973B και Samsung BESPOKE Jet AI VS28C9784QK, όλα επαναφορτιζόμενα.

Samsung BESPOKE Jet Complete VS20A95843W/ Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS20A95943N/ Samsung BESPOKE Jet Complete VS20A95973B

Πρόκειται για τρία διαφορετικά μοντέλα από επαναφορτιζόμενες ηλεκτρικές σκούπες τύπου Stick, με όμοια φιλοσοφία λειτουργίας και μικρές διαφορές στα αξεσουάρ με τα οποία είναι εφοδιασμένες.

Ολοκληρωμένο σύστημα All-in-one Clean Station

Με το ολοκληρωμένο σύστημα βάσης All-in-one Clean Station μπορείς απλά να τοποθετείς σε αυτό την σκούπα stick για να αδειάσει ο κάδος της με τρόπο εύκολο και υγιεινό και ταυτόχρονα να φορτίσεις τη μπαταρία της. Το άδειασμα του κάδου πραγματοποιείται με την τεχνολογία “Air Pulse”. Η συσκευή παγιδεύει το 99,999% των σωματιδίων σκόνης, ενώ η αντιβακτηριακή σακούλα εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων σε ποσοστό 99,9%.

Σύστημα φιλτραρίσματος πολλαπλών επιπέδων

Οι σκούπες είναι εφοδιασμένες με ειδικό σύστημα φιλτραρίσματος πέντε επιπέδων, που βοηθάει στο να εγκλωβίζεται το 99,999% των σωματιδίων σκόνης, οπότε περιορίζονται οι συνθήκες πρόκλησης αλλεργίας. Τα μεγάλα σωματίδια της σκόνης παγιδεύονται με τον κύριο κυκλώνα και το μεταλλικό πλέγμα φίλτρου. Στη συνέχεια αναλαμβάνουν δράση το κυκλωνικό σύστημα Jet και το μικροφίλτρο, που συλλέγουν τα μικροσωματίδια της σκόνης. Με τον τρόπο αυτό αυξάνεται κατά πολύ το επίπεδο υγιεινής στους χώρους σου.

Αποτελεσματική απόδοση καθαρισμού

Με μια ηλεκτρική σκούπα Bespoke θα μπορείς να καθαρίζεις αποτελεσματικά διαφορετικά είδη πατωμάτων, χάρη στον κινητήρα Samsung HexaJet Motor, που παράγει ισχύ αναρρόφησης μέχρι 210W. Η λειτουργία του κινητήρα βασίζεται στην τεχνολογία Digital Inverter που περιλαμβάνει μια εξαγωνική δομή με δρομέα και ανεμιστήρα 3D. Το σύστημα αέρα έχει αεροδυναμικό σχεδιασμό και προσαρμόζει τη ροή, ενώ το πολλαπλό κυκλωνικό φιλτράρισμα του αέρα βοηθάει στο να παγιδεύονται ακόμα και τα μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης.

Αξεσουάρ για πολλαπλά επίπεδα καθαριότητας

Τα παρακάτω αξεσουάρ είναι κοινά για τα τρία μοντέλα.

Βούρτσα Jet Dual

Η βουρτσα Jet Dual είναι σύμμαχος στο αποτελεσματικό καθάρισμα διαφορετικών τύπων δαπέδων. Ο μαλακός της κύλινδρος βοηθά να μαζέψεις τις τρίχες κατοικίδιων και τη σκόνη από σκληρά δάπεδα. Ακόμα, η βούρτσα έχει τρίχες από νάυλον και καουτσούκ που βοηθούν στον καθαρισμό των χαλιών και σε αυτό συμβάλλει η δυνατότητα περιστροφής της με 4000 στροφές το λεπτό. Η κεφαλή περιστρέφεται κατά 180°, αλλάζει κατεύθυνση πολύ εύκολα και αποσπάται με μια και μόνη κίνηση.

Βούρτσα για κατοικίδια

Η αφαίρεση των τριχών από κατοικίδια γίνεται εύκολη υπόθεση. Η συμπαγής, απλή στη χρήση βούρτσα που συνοδεύει όλες τις συσκευές είναι σχεδιασμένη με τρόπο που διευκολύνει στον μέγιστο βαθμό τον καθαρισμό των τριχών που προέρχονται από κατοικίδια, οι οποίες είναι συνήθως πολύ λεπτές και δύσκολα ξεχωρίζουν με γυμνό μάτι. Η αναρρόφησή τους καθίσταται άκρως αποτελεσματική μέσω του λαστιχένιου πέλματος της βούρτσας.

Και τα τρία μοντέλα έρχονται με σταθμό φόρτισης Clean Station, βάση για αξεσουάρ, συνδυαστικό εργαλείο και επεκτεινόμενο εργαλείο για χαραμάδες, ευέλικτο εργαλείο και σακούλες κάδου (1 ενσωματωμένη και δύο έξτρα).

Η Samsung BESPOKE Jet Complete VS20A95843W και η Samsung BESPOKE Jet Complete Extra VS20A95943N έρχονται, η πρώτη με μια μπαταρία και η δεύτερη με δύο και διαθέτουν βούρτσα Slim Action.

Η βούρτσα Slim Action είναι εφοδιασμένη με αντιστατικά ασημένια νήματα για να μπορείς να μαζεύεις τα μικροσωματίδια σκόνης από τα σκληρά δάπεδα και τις χαραμάδες. Ο χειρισμός της είναι πολύ εύκολος λόγω του ότι είναι ιδιαίτερα λεπτή και ελαφριά και διευκολύνει τον καθαρισμό γύρω από τα έπιπλα. Η κεφαλή της περιστρέφεται κατά 180 μοίρες, οπότε καθαρίζει πολύ εύκολα ακόμα και σε γωνίες.

Η Samsung BESPOKE Jet Complete VS20A95973B συνοδεύεται από δύο μπαταρίες και περιστρεφόμενο καθαριστή.

Με τον περιστρεφόμενο καθαριστή θα μπορείς να καθαρίσεις εύκολα τα σκληρά πατώματα χρησιμοποιώντας σπρέι και θα τα κάνεις να γυαλίζουν κυριολεκτικά. Τα διπλά σφουγγαράκια του καθαριστή περιστρέφονται στις 260 στροφές για μέγιστη διάρκεια που αγγίζει τα 100 λεπτά και ο ψεκασμός είναι δυνατό να γίνει χειροκίνητα, με την εύχρηστη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 150ml. Ο καθαρισμός είναι εξίσου αποτελεσματικός με τα επαναχρησιμοποιούμενα αντιβακτηριδιακά σφουγγαράκια μικροϊνών ή υγρά πανάκια μίας χρήσης που συνοδεύουν τη συσκευή.

Samsung BESPOKE Jet AI VS28C9784QK

Η Samsung BESPOKE Jet AI VS28C9784QK βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία με τα μοντέλα που προαναφέρθηκαν, όμως χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να διευκολύνει τις διαδικασίες καθαριότητας και υγιεινής.

Ισχυρή απόδοση καθαρισμού

Η BESPOKE Jet AI VS28C9784QK είναι η πιο ισχυρή ηλεκτρική σκούπα χειρός της Samsung και θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις σχολαστικά κάθε είδους πάτωμα. Σε αυτό συμβάλλει καθοριστικά ο κινητήρας HexaJet Motor που έχει ισχύ αναρρόφησης η οποία φτάνει μέχρι τα 280W. Για να παγιδεύεται ακόμα και η πιο λεπτή σκόνη χρησιμοποιείται ένα σύστημα φιλτραρίσματος αέρα πολλαπλών κυκλώνων. Η αυτονομία της συσκευής είναι 100 λεπτά, χρόνος αρκετός για να καθαρίσεις όλο το σπίτι περισσότερες από μια φορά.

Ο απόλυτος καθαρισμός με τεχνητή νοημοσύνηAI Cleaning Mode (με Active Dual Brush)

Η BESPOKE Jet AI VS28C9784QK σου επιτρέπει να καθαρίζεις σχολαστικά και για τον σκοπό αυτό ενσωματώνει τεχνολογία ΑΙ της Samsung, ενώ ταυτόχρονα έχει πιστοποίηση UL. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία AI, γίνεται αναγνώριση και ταξινόμηση των διαφορετικών συνθηκών καθαρισμού, για παράδειγμα με βάση τον τύπο του δαπέδου. Φτάνει περίπου στην ίδια απόδοση με τη λειτουργία Mid, αλλά εξοικονομεί ενέργεια καθώς μειώνεται κατά 14% η κατανάλωση της ισχύος της μπαταρίας και αυξάνεται σε ποσοστό 6% η ευελιξία.

To Active Dual Brush αποτελεί εγγύηση για τον αποτελεσματικό καθαρισμό διαφορετικών ειδών δαπέδων. Διαθέτει μαλακό κύλινδρο που μαζεύει τη σκόνη από τα σκληρά δάπεδα και τρίχες από καουτσούκ και νάυλον που καθαρίζουν τα χαλιά και παγιδεύουν τις τρίχες από τα κατοικίδια. Διαθέτει φωτισμό τύπου LED ο οποίος βοηθάει στον εντοπισμό της σκόνης, ενώ η ταχύτητα περιστροφής και η ισχύς αναρρόφησης καθορίζονται από την τεχνητή νοημοσύνη.

AI Cleaning Mode (με Slim LED Brush+)

Η διαφοροποίηση σε σχέση με τα παραπάνω είναι ότι η κατανάλωση της ισχύος της μπαταρίας μειώνεται κατά 21% και η ευελιξία αυξάνεται σε ποσοστό 8%.

Με το Slim LED Brush+ θα μπορέσεις να μαζέψεις ακόμα και την πλέον λεπτή σκόνη από τα σκληρά πατώματα. Είναι ευέλικτη και χάρη στον φωτισμό LED εντοπίζεις τη σκόνη ακόμα και στα πλέον σκοτεινά σημεία. Στο μπροστά μέρος της βούρτσας υπάρχει ειδικός κύλινδρος για τη μείωση των τριχών που μπλέκονται. Τέλος, η απόδοση του καθαρισμού ρυθμίζεται από την τεχνητή νοημοσύνη.

Ολοκληρωμένο σύστημα All-in-one Clean Station

Με το σύστημα All-in-one Clean Station έχεις μια και μόνο βάση για να αδειάζεις τον κάδο των απορριμμάτων της συσκευής και να τη φορτίζεις. Χρησιμοποιείται η τεχνολογία “Air Pulse”, όπου ο κάδος αδειάζει εντελώς και ταυτόχρονα η τεχνολογία Air Spin Edge αφαιρεί το 99% των τριχών. Ακόμα, παγιδεύει το 99,999% της λεπτής σκόνης για ένα πιο υγιεινό περιβάλλον για να αποφεύγονται τα συμπτώματα αλλεργίας και κλείνει το κάλυμμα.

Βούρτσα για τρίχες κατοικιδίων Pet Tool+

Με τη βούρτσα Pet Tool+ θα συλλέγεις εύκολα τις δύσκολες στον εντοπισμό τους, λεπτές τρίχες των κατοικίδιων ζώων, καθώς διαθέτει λαστιχένιο πέλμα και ειδικές τρίχες. Ένα τύμπανο σε σχήμα V συγκεντρώνει τις τρίχες στο κέντρο της βούρτσας, όπου τεμαχίζονται από έναν αυτοκαθαριζόμενο μύλο ο οποίος αποτρέπει το μπλέξιμο.

Η BESPOKE Jet AI VS28C9784QK επίσης συνοδεύεται από σταθμό φόρτισης Clean Station, βάση για αξεσουάρ, συνδυαστικό εργαλείο και επεκτεινόμενο εργαλείο για χαραμάδες, ευέλικτο εργαλείο και σακούλες κάδου (1 ενσωματωμένη και δύο έξτρα), δύο μπαταρίες, μια με αυτονομία 100 λεπτά και μια με 60 λεπτά και κιτ φόρτισης.

Η συσκευή είναι δυνατό να ελεγχθεί μέσω Wi-Fi για την καλύτερη διαχείριση των ρυθμίσεων και την πραγματοποίηση διαγνωστικών για τη συντήρησή της.

Όλα τα μοντέλα είναι αξιόπιστα και αξιόλογα και σίγουρα κάποιο μπορεί να καλύψει και τις δικές σου ανάγκες.

The post Καθαριότητα παντού με μια επαναφορτιζόμενη σκούπα της Samsung appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα