Πλήρης οικιακή ψυχαγωγία με μία παιχνιδοκονσόλα

Τα PS5 και Xbox Series X|S είναι κάτι παραπάνω από «απλές παιχνιδοκονσόλες». Διαθέτουν μια πληθώρα χαρακτηριστικών, που μπορούν άνετα να σταθούν ως το απόλυτο κέντρο οικιακής ψυχαγωγίας.

Αναπαραγωγή βίντεο

Όλες οι σύγχρονες κονσόλες προσφέρουν δυνατότητες αναπαραγωγής βίντεο. Στα PlayStation και Xbox μπορείς να παρακολουθήσεις

οποιαδήποτε από τις ταινίες που διαθέτεις, είτε σε Blu Ray, είτε σε ψηφιακή μορφή και μάλιστα σε υπερ-υψηλή ανάλυση 4Κ. Το να παρακολουθήσεις οτιδήποτε μέσω YouTube είναι το πιο εύκολο. Μπορείς να παρακολουθείς το περιεχόμενο που σε ενδιαφέρει σε οποιαδήποτε κονσόλα κυκλοφόρησε την τελευταία δεκαετία, μιας και είναι η πλέον διαδεδομενη εφαρμογή.

Οι σύγχρονες συνδρομητικές πλατφόρμες, όπως το Netflix, το Hulu, το Amazon Prime και πολλές άλλες, διαθέτουν συγκεκριμένα apps για κονσόλες και έτσι έχεις στα χέρια σου ένα ακόμα μέσο για την παρακολούθηση σειρών και ταινιών. Επιπρόσθετα, συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το WWE Network προσφέρουν την ευκαιρία να παρακολουθήσεις είτε ζωντανά, είτε on-demand το αγαπημένο σου show.

Πολύ σημαντική είναι κι η δυνατότητα σύνδεσης της κονσόλας με πολυκάναλα ηχοσυστήματα, όπως home theater, για την απογείωση της ακουστικής εμπειρίας.

Αναπαραγωγή μουσικής

Η αναπαραγωγή μουσικής είναι μια ακόμα λειτουργία που υποστηρίζεται από τις σύγχρονες κονσόλες. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός, είτε θέλεις να ακούσεις μουσική από ένα USB drive, είτε να χρησιμοποιήσεις σύγχρονες συνδρομητικές υπηρεσίες όπως το Spotify. Αρκεί λοιπόν μια κονσόλα για να οργανώσεις ένα υπέροχο πάρτι!

Browsing στην κονσόλα σου

Η πλοήγηση στο Internet δεν πραγματοποιείται μόνο μέσω υπολογιστή, tablet ή smartphone, αφού τα τελευταία χρόνια στον χορό έχουν μπει δυναμικά και οι κονσόλες. Μπορεί οι προσφερόμενοι browsers να μην είναι τόσο εξελιγμένοι, ωστόσο είναι δυνατή η εκτέλεση των περισσότερων λειτουργιών όπως η αναζήτηση πληροφοριών και η παρακολούθηση βίντεο μέσα από τον εκάστοτε browser. Ο τομέας αυτός έχει αναβαθμιστεί ακόμα περισσότερο με την κυκλοφορία των PlayStation 5 και Xbox Series X|S.

Έμφαση στην επικοινωνία

Μια παιχνιδοκονσόλα διευκολύνει ακόμα και την επικοινωνία. Με μοναδική προϋπόθεση την ύπαρξη ενός σετ ακουστικών με μικρόφωνο, μπορείς να συνομιλήσεις με οποιονδήποτε, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη κι αν βρίσκεται. Η ανταλλαγή γραπτών μηνυμάτων είναι μια ακόμα διευκόλυνση που παρέχεται προς όλους τους χρήστες.

Ασφαλώς υπάρχουν και τα social media. Με τις ενσωματωμένες λειτουργίες που έχει κάθε κονσόλα, μπορείς να συνδέσεις τον λογαριασμό σου με εκείνον που διαθέτεις σε Facebook ή Twitter και να μοιραστείς με τις επαφές σου σημαντικές στιγμές από παιχνίδια.

Σε περίπτωση που θέλεις να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο την επικοινωνία σου, το μόνο που χρειάζεσαι έξτρα από ό,τι αναφέρθηκε παραπάνω, είναι μια web camera. Θα σε βοηθήσει να μιλάς και να βλέπεις τους φίλους σου ταυτόχρονα, λες και βρίσκεστε στον ίδιο χώρο.

Συμπερασματικά, λοιπόν, το όνομα «παιχνιδοκονσόλα» δε θα πρέπει να παραπέμπει μόνο στο gaming. Με την πάροδο των ετών και την πρόοδο της τεχνολογίας, οι κονσόλες έχουν εξελιχθεί σε πολυμηχανήματα. Κάθε σύγχρονη παιχνιδοκονσόλα ενσωματώνει τόσες πολλές διαφορετικές λειτουργίες, που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις ως τον βασικό κόμβο για την οικιακή σου διασκέδαση.

Μπες στο www.kotsovolos.gr και βρες την κονσόλα (ή τις κονσόλες) που θα καλύψει τις ανάγκες σου για οικιακή ψυχαγωγία!

Είσαι στην Κύπρο; Δες τις συσκευές που σε ενδιαφέρουν εδώ: PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S.

Έλα στην πιο K-MING ομάδα και απόλαυσε Top News, δυνατά gaming events, άπαιχτους διαγωνισμούς, ξεχωριστές προσφορές, αποκλειστικότητες και πολλές άλλες εκπλήξεις.

The post Πλήρης οικιακή ψυχαγωγία με μία παιχνιδοκονσόλα appeared first on Κωτσόβολος Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα