Call of Duty Modern Warfare 3: Ημερομηνία για την multiplayer beta, πρώτο campaign gameplay video

11:24 23/8/2023 - Πηγή: Plaisio

H Sledgehammer Games παρουσίασε νέο υλικό για το παιχνίδι της.

Στα πλαίσια του Opening Night Live της Gamescom 2023, η Activision και Sledgehammer Games παρουσίασαν ένα νέο video από το Call

of Duty Modern Warfare 3, διάρκειας 9 λεπτών. Σε αυτό, αποκάλυψαν το πως έχει ανασχεδιαστεί η πρώτη αποστολή του κεντρικού campaign του παιχνιδιού που έχει τίτλο Operation 627. Παράλληλα με αυτήν την αποκάλυψη, οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν και την ημερομηνία για τις διάφορες multiplayer beta που θα «τρέξουν» μέχρι την κυκλοφορία του. Περισσότερα θα μάθουμε στις 5 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο ενός Call of Duty Next event που έχει ήδη προγραμματιστεί. Η πρώτη beta είναι πάντως βέβαιο πως θα ξεκινήσει στις 6 Οκτωβρίου.

Το Call of Duty Modern Warfare 3 μάς φέρνει αμέσως μετά τα γεγονότα του περσινού παιχνιδιού και στη δημιουργία του συμμετέχουν τόσο η Sledgehammer Games, όσο και οι Infinity Ward και Treyarch. Η τελευταία, μάλιστα, είναι επικεφαλής του Zombies mode. Ο Captain Price και η Task Force 141 είναι αντιμέτωποι με την απόλυτη απειλή, καθώς ο Vladimir Makarov έχει καταστρώσει σχέδια επέκτασης σε όλο τον πλανήτη.

Στο παιχνίδι θα παρουσιαστούν και τα Open Combat Missions, που θα προσφέρει και ξεχωριστή μορφή δράσης. Τέλος, στο κομμάτι του multiplayer, το φετινό Call of Duty θα περιλαμβάνει τους 16 χάρτες του Call of Duty: Modern Warfare 2 του 2009.

Δες όλα τα νέα Plaisio @ Gamescom 2023, εδώ!

Είσαι Gamer; To ίδιο και εμείς! Για αυτό έχουμε ό,τι χρειάζεσαι στο Gaming Zone!

The post Call of Duty Modern Warfare 3: Ημερομηνία για την multiplayer beta, πρώτο campaign gameplay video appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα