Nothing Phone (2) | Δείτε εδώ ζωντανά την παρουσίασή του!

09:19 10/7/2023 - Πηγή: Plaisio
Come to the bright side | H επίσημη παρουσίαση του Nothing Phone (2) αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά σήμερα το απόγευμα, Τρίτη 11 Ιουλίου, στις 18:00 (τοπική), λύνοντας και τις τελευταίες απορίες μας.

Στο πλευρό του Carl Pei (συνιδρυτή της OnePlus και νυν CEO/συνιδρυτή της NOTHING) και σε ρόλο συμπαρουσιαστή θα βρίσκεται ο γνωστός YouTuber, επιχειρηματίας και συνιδρυτής του Beme, Casey Neistat.

Η σχεδιαστική γλώσσα του Nothing Phone

(2), το οποίο βρίσκεται εδώ και μέρες στα χέρια του YouTuber Marques Brownlee (MKBHD), παραμένει σχεδόν αμετάβλητη, με εξαίρεση το The Glyph — τα φωτεινά στοιχεία που βρίσκονται κάτω από τη διάφανη πλάτη της συσκευής και αποτελούν το χαρακτηριστικό γνώρισμα του.

Συγκεκριμένα, εξακολουθούν να βρίσκονται στα ίδια σημεία αλλά πλέον χωρίζονται σε 11 λωρίδες, οι οποίες περιέχουν 33 ελεγχόμενες ζώνες. Όπως και στο προηγούμενο μοντέλο μπορούν να προγραμματιστούν για να εξυπηρετούν διάφορες λειτουργίες, όπως να ανάβουν κατά τις εισερχόμενες κλήσεις, τις ειδοποιήσεις κ.ά.

Σε ό,τι αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και σύμφωνα με τις τελευταίες διαρροές, το Nothing Phone (2) θα φέρει οθόνη 6,7″ AMOLED 120Hz από την Visionox (1.080 x 2.400 pixels, 20:9) με in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και θα τροφοδοτείται από την Snapdragon® 8+ Gen 1 Mobile Platform της Qualcomm®.

Θα αξιοποιεί έως και 12GB μνήμης (RAM) σε συνδυασμό με 128GB/256GB αποθ. χώρου, θα ενσωματώνει μία μπαταρία 4,700mAh (33W Wired Charging, 15W Wireless Charging) και στη θέση του λειτουργικού συστήματος θα υπάρχει (φυσικά) το Nothing OS — βασισμένο στο Android 13.

The post Nothing Phone (2) | Δείτε εδώ ζωντανά την παρουσίασή του! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα