Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Προ των πυλών το πρότυπο Qi2

23:50 4/9/2023 - Πηγή: Plaisio
Δεκαπέντε χρόνια μετά το ντεμπούτο του προτύπου Qi, το Qi2 βρίσκεται προ των πυλών και είναι πλέον διαθέσιμο για όλους τους κατασκευαστές φορτιστών, έτοιμο να προσφέρει βελτιωμένη απόδοση ισχύος και μία λύση αντίστοιχη με το εξαιρετικά πρακτικό MagSafe® της Apple.

Και αυτό γιατί σύμφωνα με το Wireless Power Consortium (WPC) η βάση για την ανάπτυξη

του νέου προτύπου προέκυψε από την τεχνολογία MagSafe®, μιας και ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός είναι μέλος της εν λογω κοινοπραξίας. Το Magnetic Power Profile του Qi2 θα διασφαλίσει ότι τα τηλέφωνα ή άλλες φορητές συσκευές με επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα ευθυγραμμίζονται τέλεια με τις συσκευές φόρτισης, παρέχοντας βελτιωμένη ενεργειακή απόδοση και ταχύτερη αναπλήρωση.

©2023 Plaisio Computers

Μέχρι στιγμής περισσότερα από 9.000 προϊόντα με πιστοποίηση Qi διατίθενται επί του παρόντος στην αγορά και η Belkin είναι μία από τις πολλές εταιρείες που αναπτύσσουν συμβατά προϊόντα φόρτισης. Εκτός από νέους φορτιστές GaN, wall-chargers, power banks, hubs, docks και ακουστικά, στο περίπτερό της ανακαλύψαμε τις πρώτες λύσεις φόρτισης Qi2 — οι οποίες μαγνήτισαν τα βλέμματα αλλά και τα βραβεία αρκετών τεχνολογικών ιστοσελίδων.

©2023 Plaisio Computers

Αξιοποιώντας το νέο πρότυπο, το BOOST↑CHARGE PRO 3-in-1 Wireless Charging Pad με Qi2 προσφέρει τέλεια ευθυγράμμιση και ταχύτερη φόρτιση για συσκευές με δυνατότητα φόρτισης Qi2 στα 15W και Qi στα 5W (π.χ. για ακουστικά TWS με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης). Η θύρα USB-C επιτρέπει την προσάρτηση dongle για γρήγορη φόρτιση των νεότερων μοντέλων Apple Watch. Το συγκεκριμένο Charging Pad είναι συμβατό με MagSafe®, είναι λεπτό και συμπαγές, άρα και εύκολο στη μεταφορά.

©2023 Plaisio Computers

Το BOOST↑CHARGE Convertible Qi2 Wireless Pad/Stand είναι η απόλυτη λύση φόρτισης για γρήγορη φόρτιση στη δουλειά, στο σπίτι ή εν κινήσει. Ο συμβατός με MagSafe® μετατρέψιμος σχεδιασμός επιτρέπει στους χρήστες να εναλλάσσονται μεταξύ των λειτουργιών Pad και Stand, καθιστώντας το ιδανικό για FaceTime, λήψη τηλεφωνικών κλήσεων ή streaming κατά τη φόρτιση. Είναι ευέλικτο, αξιόπιστο, συμπαγές και διπλώνει εύκολα — ο τέλειος σύντροφος για τα ταξίδια.

©2023 Plaisio Computers

Παρέχοντας γρήγορη και απρόσκοπτη φόρτιση για συσκευές με δυνατότητα φόρτισης Qi στα 15W, το BOOST↑CHARGE PRO Universal Easy Align Wireless Charging Pad 15W διαθέτει μεγάλη επιφάνεια φόρτισης, παρέχει εύκολη ευθυγράμμιση και ενσωματώνει αντιολισθητικό υλικό για να κρατά τις συσκευές στη θέσης του, σε περίπτωση που σπρωχτούν ή δονηθούν από μια εισερχόμενη κλήση. Έχει σχεδιαστεί με δύο ξεχωριστά συστήματα θερμικής προστασίας για τον έλεγχο των θερμοκρασιών και την αποφυγή υπερθέρμανσης του φορτιστή και των συνδεδεμένων συσκευών.

©2023 Belkin

Όπως αναφέραμε και παραπάνω, στο περίπτερο της Belkin είχε διάφορους φορτιστές GaN, μεταξύ των οποίων ξεχωρίσαμε τον BOOST↑CHARGE PRO 140W 4-Port GaN Wall Charger, ο οποίος ενσωματώνει 3x υποδοχές USB-C, 1x υποδοχή USB-A και αποδίδει έως και 140W ισχύος, φορτίζοντας σχεδόν οποιαδήποτε συμβατή συσκευή.

Για περισσότερα νέα, περισσότερη τεχνολογία και περισσότερη IFA 2023, ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Πλαισίου στο Instagram!

The post Plaisio TechBusters @ IFA 2023 | Προ| Προ των πυλών το πρότυπο Qi2 appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Plaisio TechBusters, IFA 2023 | Προ, Qi2,Plaisio TechBusters, IFA 2023 | pro, Qi2