Τα πιο «must» δώρα, για τους πιο… cool εφήβους!

15:33 20/2/2023 - Πηγή: Plaisio

Δώρα για εφήβους; Σου φαίνεται βουνό; Μην ανησυχείς! Όταν τελειώσεις αυτό το άρθρο, όλα θα είναι πιο εύκολα!

Ποιος θα αρνηθεί πως η εφηβεία είναι μια άκρως ιδιαίτερη περίοδος; Κανείς φυσικά! Έχεις περάσει από εκεί και σίγουρα στον περίγυρό σου υπάρχει κάποιος σ’ αυτήν την ηλικία. Ξέρεις πολύ καλά λοιπόν, ότι τα σημερινά έφηβα αγόρια είναι «μέσα σε όλα» και έχουν ισχυρή άποψη! Γι’ αυτό όταν έρχεται η στιγμή, που θα πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο δώρο για τον «teenager» σου, ο χρόνος… «παγώνει».

Ο Plaisio Expert

είναι εδώ και θα σου προτείνει τα καλύτερα δώρα για εφήβους. Να είσαι σίγουρος, ότι θα κάνουν τους παραλήπτες τους να «τρελαθούν» από χαρά!

Πιο…gamer δε γίνεται!#01 Dell Gaming Laptop G15 5520 [Κωδικός Πλαίσιο: 4111451]Dell Gaming Laptop G15 5520 Info!

Είναι από αυτά τα δώρα που αφήνουν τον άλλον, στην κυριολεξία, με το στόμα ανοιχτό! Πρόκειται για την ιδανική φορητή συσκευή, έτσι ώστε να μην αποχωρίζεται τα αγαπημένα του παιχνίδια, ποτέ. Με συχνότητα λειτουργίας έως 4,7GHz, ο 12ης γενιάς επεξεργαστής Intel® Core™ i7-12700H με 14 φυσικούς πυρήνες και 20 threads αποτελεί ένα πραγματικό «εργοστάσιο παραγωγής ισχύος», χωρίς να καταναλώνει σημαντικά ποσά ενέργειας. Επιπλέον, με την ταχύτατη μνήμη DDR5-4800, μεγέθους 16GB, θα απολαμβάνει εξαιρετικές επιδόσεις στο multitasking και στα παιχνίδια. Σε άμεση συνεργασία με τον επεξεργαστή, φροντίζει να μην «κολλάει» πουθενά, όποια και αν είναι η πρόκληση! Να μη μιλήσουμε, βέβαια, για την κάρτα γραφικών NVIDIA® GeForce RTX™ 3060, με αποκλειστική μνήμη 6GB GDDR6, που θα απογειώσει ακόμα και τα πιο σύγχρονα παιχνίδια του. Μια δοκιμή θα σε πείσει και θα τον κάνεις, τον πιο χαρούμενο gamer ever!

#02 Logitech G923 Racing Wheel/Pedals [Κωδικός Πλαίσιο: 3543943]Logitech G923 Racing Wheel/Pedals PS5,PS4/PC Info!

Χάρισέ του τα πιο ρεαλιστικά παιχνίδια με αυτή την τιμονιέρα επόμενης γενιάς, της Logitech. αφού η εμπειρία της προσομοίωσης αγώνων… θα περάσει σε άλλο επίπεδο! Πρόκειται για ένα gaming αξεσουάρ, που δίνει αυτό το «κάτι» παραπάνω στην εργαλειοθήκη του σωστού gamer. Είναι συμβατό, σύμφωνα με την επίσημη πιστοποίηση, με PlayStation 5, PlayStation 4, αλλά και PC. Με σύστημα ανάδρασης επόμενης γενιάς TRUEFORCE, διπλό συμπλέκτη, πλήρη στοιχεία ελέγχου στο τιμόνι, στροφόμετρο, κατασκευή από αλουμίνιο, χάλυβα και δέρμα, δε θα τον σταματάει τίποτα!

#03 HyperX Cloud II Red [Κωδικός Πλαίσιο: 3896676]HyperX Cloud II Red Info!

Gaming, χωρίς καλά ακουστικά γίνεται; Δε γίνεται! Αυτό το headset, θα μετατρέπει κάθε παιχνίδι σε… προσωπική υπόθεση! Με virtual surround ήχο, 7.1 καναλιών, ο εικονικός κόσμος θα ζωντανεύει μέσα από την εξαιρετική και «super» ρεαλιστική απόδοση, για να του προσφέρει ανεπανάληπτες εμπειρίες. Άσε που με την τεχνολογία Noise Cancellation, οι εξωτερικοί θόρυβοι μειώνονται κατά πολύ, έτσι ώστε να είναι απόλυτα προσηλωμένος στο παιχνίδι του, αλλά και στη συνομιλία με τα υπόλοιπα φιλαράκια. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις, σε ποιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού θα χτυπήσει το κουδούνι!

#04 Xbox Series S Gilded Hunter Bundle [Κωδικός Πλαίσιο: 4100565]Microsoft Xbox Series S Gilded Hunter Bundle Info!

Μια κονσόλα είναι must! Πόσο μάλλον αυτή η κονσόλα, που θα του χαρίσει ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Μπορεί να μην δέχεται τα παραδοσιακά “δισκάκια”, αλλά θα έχει τη δυνατότητα να βρει τα πάντα μέσω του Microsoft Store, άμεσα και χωρίς κόπο! Άσε που χάρη στον σκληρό δίσκο SSD, είναι πάντα σε ετοιμότητα για την επόμενη νίκη, μειώνοντας τους χρόνους φόρτωσης! Οι κόσμοι των παιχνιδιών, ζωντανεύουν πιο πλούσιοι και ξεχωριστοί από ποτέ. Πίστεψέ μας, αυτό το δώρο θα είναι ένας καλός λόγος για να… «φλεξάρει»!

Gadgets… από άλλη διάσταση#01 Sentio Πληκτρολόγιο Λευκό Bluetooth [Κωδικός Πλαίσιο: 3719561]Sentio Πληκτρολόγιο Λευκό Bluetooth Info!

Κι αν πιστεύεις ότι είναι ένα απλό πληκτρολόγιο, γελιέσαι! Αφού πρόκειται για ένα μοντέρνο, ευέλικτο και μίνιμαλ ασύρματο πληκτρολόγιο. Είναι ικανό να εξυπηρετεί έως και 3 διαφορετικές συσκευές ταυτόχρονα, ενώ υποστηρίζει Bluetooth 5.1 και συνδέεται σε εμβέλεια 10m. Κομψό και ελαφρύ, με επαναφορτιζόμενη μπαταρία για έως και 90 ώρες συνεχόμενης χρήσης, θα τον βολέψει πολύ είτε στο διάβασμα στο σπίτι, είτε στο φροντιστήριο. Θα μπορεί να το παίρνει εύκολα μαζί του, να κρατάει σημειώσεις οπουδήποτε και να κάνει τις εργασίες του με άνεση. Ε και λίγη ψυχαγωγία όμως, δεν έβλαψε ποτέ κανέναν!

#02 Logitech Πληκτρολόγιο Ασύρματο [Κωδικός Πλαίσιο: 3887995]Logitech Πληκτρολόγιο Blast Yellow POP Ασύρματο Info!

Βαλ΄ τον στο mood μιας άλλης εποχής με αυτό το φανταστικό retro πληκτρολόγιο. Όσο μακρινές κι αν είναι οι περασμένες δεκαετίες για εκείνον, σίγουρα θα έχει ακούσει για τις συσκευές του… τότε. Ήρθε η ώρα να δώσει χαρακτήρα στο γραφείο του με το Logitech POP Keys. Τα πλήκτρα του είναι μηχανικά για να δίνουν γνήσια αίσθηση γραφομηχανής, όλα τα υπόλοιπα όμως είναι υπερσύγχρονα. Μικρό και βολικό, συνδέεται ασύρματα με 3 διαφορετικές συσκευές, ενώ έρχεται με 6 κουμπιά emoji, για να προσαρμόζει το γράψιμο στα συναισθήματά του. Η επικοινωνία και η δημιουργικότητα στα καλύτερά τους!

#03 Logitech Ποντίκι Bluetooth® [Κωδικός Πλαίσιο: 3887960]Logitech Ποντίκι Blast Yellow POP Bluetooth® Info!

Ναι καλά βλέπεις, πάει σετ με το από πάνω και συμπληρώνει τον εξοπλισμό του γραφείου του. Στην ίδια αισθητική λογική, διαθέτει τεχνολογία που ξεχωρίζει και κάνει το multitasking… ευκολάκι. Κι αυτό επίσης συνδέεται, μέσω της ασύρματης τεχνολογίας Bluetooth®, με 3 διαφορετικές συσκευές, προσφέροντας μεγάλη ευελιξία. Θα πατάει απλά ένα κουμπί και θα αλλάζει στη συσκευή που χρειάζεται, κάθε φορά. Ακόμα, χάρη στην Logitech High Precision Optical Tracking (1000 ~ 4000 DPI) η ευαισθησία κίνησης είναι τέτοια, που θα click-άρει σε χρόνο dt! Και το scroll-άρισμα θα είναι ατελείωτο.

#04 Razer Hammerhead X [Κωδικός Πλαίσιο: 3760014]Razer Hammerhead X Info!

Χρήσιμο; Check! Mainstream; Check! Που θα βρεις καλύτερο δώρο για το εφηβάκι σου; Με τον χαρακτηριστικό σχεδιασμό και φωτισμό «Razer», τα ασύρματα, Bluetooth ακουστικά Hammerhead True Wireless Χ θα του προσφέρουν υψηλή ποιότητα ήχου με εξαιρετικά χαμηλή υστέρηση. Υποστηρίζουν Bluetooth® 5.2, για να τα συνδέει με την αγαπημένη του συσκευή, η οποία απαιτεί ελάχιστη ενέργεια. Για αυτό άλλωστε η αυτονομία τους αγγίζει και τις 28 ώρες. Κι αυτό λέει πολλά σε ένα αγόρι στην εφηβεία! Αλλά κι αν… παίζει και λίγο, τότε αυτά τα ακουστικά είναι ό,τι πρέπει. Καθώς όταν ενεργοποιεί το Gaming Mode, θα μπορεί να απολαύσει εξαιρετικές εμπειρίες παιχνιδιού.

Ομαδικό… πνεύμα#01 Hasbro Επιτραπέζιο Cluedo [Κωδικός Πλαίσιο: 2391783]Hasbro Επιτραπέζιο Cluedo

Ένα επιτραπέζιο ποτέ, μα ποτέ δεν πάει χαμένο! Είναι ένα κλασικό και ακαταμάχητο δώρο. Κι όταν λες κλασικό επιτραπέζιο το μυαλό όλων, φυσικά, πηγαίνει στο Cluedo. Ποιος έφηβος θα αρνηθεί ένα καλό παιχνίδι, στη μάζωξη με την παρέα; Καλά τα ηλεκτρονικά, αλλά σαν το πραγματικό «board» δεν έχει. Δώσε του την ευκαιρία να βγάλει στην επιφάνεια τον ντετέκτιβ που κρύβει μέσα του. Και να περάσει διασκεδαστικές ώρες με τους φίλους του μακριά, για λίγο, από οθόνες.

Αυτά είναι κάποια από τα πιο «must» δώρα που έχει να σου προτείνει ο Plaisio Expert. Να είσαι σίγουρος πως ό,τι κι αν αποφασίσεις, θα κάνει το teenage boy σου, να περιμένει με ανυπομονησία τη στιγμή της δοκιμής! Στο plaisio.gr  θα βρεις, φυσικά,  όλα τα παραπάνω, κι άλλες εκατοντάδες μοναδικές επιλογές. Μπες, ρίξε μια ματιά και επίλεξε το πιο ξεχωριστό δώρο τεχνολογίας, και όχι μόνο!

The post Τα πιο «must» δώρα, για τους πιο… cool εφήβους! appeared first on Plaisio Blog.

Keywords
Τυχαία Θέματα