Επενδυτική εταιρεία εξαγοράζει τον εκδοτικό οίκο Houghton Mifflin Harcourt

08:17 5/3/2022 - Πηγή: Diastixo

Στα χέρια της επενδυτικής εταιρείας Veritas Capital θα έχει περάσει ο ιστορικός εκδοτικός οίκος εκπαιδευτικών βιβλίων Houghton Mifflin Harcourt το αργότερο μέχρι τα τέλη Ιουνίου, με βάση τη συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές, η οποία θα στοιχίσει περί τα 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια στη Veritas Capital.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της Houghton Mifflin Harcourt,

έπειτα από μία εκτενή διαδικασία στρατηγικής επανεξέτασης των λειτουργιών της εταιρείας, έγιναν συζητήσεις με πολλούς υποψήφιους αγοραστές και η Veritas ήταν αυτή που επικράτησε.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

«Η συνεργασία με τη Veritas θα δώσει στη Houghton Mifflin Harcourt τη δυνατότητα να επιταχύνει τη δυναμική της και να ενισχύσει την επίδρασή της στα τέσσερα εκατομμύρια δασκάλων και στα 50 εκατομμύρια μαθητών που υποστηρίζει καθημερινά», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Jack Lynch, ο οποίος θα παραμείνει επικεφαλής της και μετά την εξαγορά. Ο ίδιος πρόσθεσε: «Καθώς οι προοπτικές της ψηφιακής μάθησης εξαπλώνονται στη χώρα, είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτή η συμφωνία θα ενισχύσει την ικανότητά μας να φέρνουμε τη δύναμη της μάθησης σε ακόμα περισσότερους δασκάλους και στους μαθητές τους, να επενδύουμε στην ομάδα μας και να έχουμε μία θετική επίδραση στις κοινότητες που εξυπηρετούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα