Τζέφρι Άρτσερ: Από την Pan Macmillan στη HarperCollins

09:44 2/2/2021 - Πηγή: Diastixo

Ύστερα από 18 χρόνια συνεργασίας με τον εκδοτικό οίκο Pan Macmillan, ο Βρετανός συγγραφέας Τζέφρι Άρτσερ υπέγραψε συμβόλαιο με τη HarperCollins για τρία βιβλία, το πρώτο εκ των οποίων θα κυκλοφορήσει στις αγγλόφωνες αγορές το ερχόμενο φθινόπωρο και θα έχει και πάλι ως πρωταγωνιστή τον αστυνομικό Γουίλιαμ Γουόρικ.

Μάλιστα, ο 80χρονος συγγραφέας επιστρέφει σε έναν εκδοτικό οίκο με τον οποίο είχε συνεργαστεί κατά το παρελθόν και ο διευθύνων σύμβουλος της HarperCollins, Charlie Redmayne, σχολίασε ότι πάντα τον

ενοχλούσε το γεγονός ότι ανέλαβε το τιμόνι του ομίλου μετά το τέλος της πρώτης συνεργασίας του με τον Άρτσερ. «Χαίρομαι που η κατάσταση τώρα θα διορθωθεί, καθώς επιστρέφει σε μας με τη φιλοδοξία να διασκεδάσει τους αναγνώστες του ισχυρότερη από ποτέ και με πολλές απίθανες ιστορίες να αφηγηθεί», δήλωσε.

{loadmodule mod_adsence-inarticle-makri} {loadposition adsence-inarticle-makri}

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Άρτσερ έχει εκδώσει πάνω από 35 βιβλία και έχει πουλήσει πάνω από 275 εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 33 γλώσσες και κυκλοφορούν σε 97 χώρες – στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Bell.

Keywords
Τυχαία Θέματα